Superlight 200 alınır mı?

Sennatore

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba 100 bin TL bir bütçeye sahibim. İlk motorum olacak ve 2. el bir motor almayı düşünüyorum. Kafamda Superlight 200 var. Kullanan arkadaşlar var ise yorumunu almak isterim. Ek olarak bütçeme uygun diğer önerilerinizi de bekliyorum. Teşekkürler.

Bütçem yetmiyor yetse almak istediğim motorlardan biri Raider'da alabilirim fakat bana küçük kalacağını düşünüyorum boyum 1.82 o yüzden uzak duruyorum.

182'yim Raider kullanıyorum. Fazla sırıtmıyor ancak Superlight'tan uzak dur. Bende Dominar'dan düştüm raidera. Şimdi Raider'ı satıp tekrar dominara geçmeyi planlıyorum. Sana önerim: Raider, Apache, Dominar. Üçünü de kullandım. Bana güven.

Aldıktan 3 ay sonra kafanı duvarlara vurursun.

Superlight 125 kullanıyorum, 7-8 aydır. Yani şehir içi memnunum. Evet çok hızlı değil ama yüksek devirde aralardan geçerken idare edebiliyor beni. Uzun yol olarak sayılacaksa, Yenibosna'dan Şile'ye kadar götürüp geri getirdi beni. Yağmurda çamurda vs bırakmadı. Ama tabii ki de artık gücü düşük gelmeye başladı. 200CC olanı bir tık daha iyi olabilir. Eğer bir yıl falan sürüp satacaksan, alınır bence. Hele bir de chopper seviyorsan çok dikkat çekiyor tasarımı. Yanıma gelen çok kişi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…