H husofaizen Decapat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #1 Superlight Mouse'umda gözle görülür bir gecikme, delay hissediyorum. Sorunu nedir? İnput lag falan mıdır?
Superlight Mouse'umda gözle görülür bir gecikme, delay hissediyorum. Sorunu nedir? İnput lag falan mıdır?
2 253662 Hectopat Katılım 19 Mart 2019 Mesajlar 1.776 Çözümler 15 29 Temmuz 2023 #2 husofaizen dedi: Superlight Mouse'umda gözle görülür bir gecikme, delay hissediyorum. Sorunu nedir? İnput lag falan mıdır? Genişletmek için tıkla... Mouse ayarlarına baktın mı? Daha önce böyle değildi sonradan mı böyle oldu?
husofaizen dedi: Superlight Mouse'umda gözle görülür bir gecikme, delay hissediyorum. Sorunu nedir? İnput lag falan mıdır? Genişletmek için tıkla... Mouse ayarlarına baktın mı? Daha önce böyle değildi sonradan mı böyle oldu?
H husofaizen Decapat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #3 253662 dedi: Mouse ayarlarına baktın mı? Daha önce böyle değildi sonradan mı böyle oldu? Genişletmek için tıkla... eskiden böyle değildi. Son zamanlarda böyle olmaya başladı onun haricinde ayarlarda bir problem yok 1000hz vs
253662 dedi: Mouse ayarlarına baktın mı? Daha önce böyle değildi sonradan mı böyle oldu? Genişletmek için tıkla... eskiden böyle değildi. Son zamanlarda böyle olmaya başladı onun haricinde ayarlarda bir problem yok 1000hz vs