M morte1 Picopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #1 Vanguard ban atar diye çok endişeliyim. Yazılımı ile kullanırsam ban yer miyim? Kullanan arkadaşlar var mı?
Vanguard ban atar diye çok endişeliyim. Yazılımı ile kullanırsam ban yer miyim? Kullanan arkadaşlar var mı?
183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.827 Makaleler 1 Çözümler 94 13 Ağustos 2022 #2 Logitech G HUB'dan mı bahsediyorsunuz? Eğer öyleyse hiçbir şey olmaz kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
SUSAMLI ÇUBUK Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 2.671 Makaleler 1 Çözümler 12 13 Ağustos 2022 #3 morte1 dedi: Vanguard ban atar diye çok endişeliyim. Yazılımı ile kullanırsam ban yer miyim? Kullanan arkadaşlar var mı? Genişletmek için tıkla... Superlight yazılımı dediğiniz GHUB mu? Sorun olmaz. Artı 0 Eksi
morte1 dedi: Vanguard ban atar diye çok endişeliyim. Yazılımı ile kullanırsam ban yer miyim? Kullanan arkadaşlar var mı? Genişletmek için tıkla... Superlight yazılımı dediğiniz GHUB mu? Sorun olmaz.
Türker K Centipat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 420 Çözümler 1 Yer Ankara 13 Ağustos 2022 #4 morte1 dedi: Vanguard ban atar diye çok endişeliyim. Yazılımı ile kullanırsam ban yer miyim? Kullanan arkadaşlar var mı? Genişletmek için tıkla... G HUB ise kullanıyorum sorun olmuyor. Artı 0 Eksi
morte1 dedi: Vanguard ban atar diye çok endişeliyim. Yazılımı ile kullanırsam ban yer miyim? Kullanan arkadaşlar var mı? Genişletmek için tıkla... G HUB ise kullanıyorum sorun olmuyor.
KS KS M morte1 Picopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #5 183189 dedi: Logitech G HUB'dan mı bahsediyorsunuz? Eğer öyleyse hiçbir şey olmaz kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... SUSAMLI ÇUBUK dedi: Superlight yazılımı dediğiniz GHUB mu? Sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Türker K dedi: G HUB ise kullanıyorum sorun olmuyor. Genişletmek için tıkla... Evet o program. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
183189 dedi: Logitech G HUB'dan mı bahsediyorsunuz? Eğer öyleyse hiçbir şey olmaz kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... SUSAMLI ÇUBUK dedi: Superlight yazılımı dediğiniz GHUB mu? Sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Türker K dedi: G HUB ise kullanıyorum sorun olmuyor. Genişletmek için tıkla... Evet o program. Teşekkürler.