Superlux HD681 için yumuşak ped önerisi

arkadaş cevap yazmamış ben yazayım. kulaklığın sahnesi gerçekten çok geniş. oyunlarda, film-dizi izlerken, müzik dinlerken çok rahat farkediliyor. tizlerini bi tık dizginlemek gerekiyor.
Diğer konunun birinde arkadaşa cevap vermiştim ama o kadar fark hissettiniz mi siz? Ben kullandığım herhangi bir oyun kulaklığında oranlar öyle aman aman bir fark hissedemedim. Tizlere de katılıyorum.

Diğer konunun birinde arkadaşa cevap vermiştim ama o kadar fark hissettiniz mi siz? Ben kullandığım herhangi bir oyun kulaklığında oranlar öyle aman aman bir fark hissedemedim. Tizlere de katılıyorum.
windows store'dan aldığım dts headphone x yazılımıyla beraber kullanıyorum ve oyunlarda her sesin yeri çok net diyebilirim. müzik dinlerken de aynı şekilde.

windows store'dan aldığım dts headphone x yazılımıyla beraber kullanıyorum ve oyunlarda her sesin yeri çok net diyebilirim. müzik dinlerken de aynı şekilde.
Herhangi bir modlama yaptınız mı hocam kulaklığa? Ayrıca kulaklık için ped olarak ne aldınız?

Herhangi bir modlama yaptınız mı hocam kulaklığa? Ayrıca kulaklık için ped olarak ne aldınız?
hocam daha önce yazdığım gibi, tizler bi tık rahatsız ediyordu ve redditte kulaklık pedlerinin altına kağıt havlu koyarak bu sorunu büyük ölçüde çözdüklerini yazanları gördüm ve bu şekilde yaptım ben de. oyunlarda da dts i açıyorum bu şekilde kullanıyorum.
kendi pedlerini kullanıyorum ya ben alıştım ya da yeterince yumuşadılar ve rahatsız etmiyorlar artık.

Peki doğrudan anakarta mı bağlıyorsunuz yoksa DAC aldınız mı?

Hocam kadife ped bugün geldi. Bu pedin kendi ince katmanı var sürücüyü örten. Ben de deri padin arkasındaki biraz daha kalın olan sünger katmanı koymadım ki sürücüyü çift kat örtüp frekans dengesini bozmasın diye (tizleri düşürürken bassları da düşürmesin diye). Bu şekil takınca sesin daha yükselmesiyle birlikte tizler daha da kulak tırmalamaya başladı sanki. Sizce araya önceki süngeri geri koysam mı? İlk görseldeki kadife pedin üzerine dikilmiş sünger, ikinci fotoğraftaki deri pedin arkasına koyulmuş ve daha kalın olan stok sünger.

Dosya Ekleri

• 20240301_135350.jpg
    534,8 KB · Görüntüleme: 61
  • 20240301_141328.jpg
    203,3 KB · Görüntüleme: 60
Hocam redditte dediğim yöntemi uygulayan arkadaş ilk halinin ve sonucun mikrofonla kaydedilmiş halini karşılaştırıyordu. sadece yüksek frekanslara etkisi oluyordu hatırladığım kadarıyla. iki süngeri birlikte deneyerek kendinizin beğendiği bi dengeyi tutturabilirsiniz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…