Umut000 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 1.095 Çözümler 2 16 Aralık 2024 #1 DC - DCU Superman filminin ilk resmi posteri yayımlandı ve ilk fragmanı perşembe günü paylaşılacak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
DC - DCU Superman filminin ilk resmi posteri yayımlandı ve ilk fragmanı perşembe günü paylaşılacak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A Abdllh11 Hectopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 1.064 Makaleler 1 Çözümler 6 16 Aralık 2024 #2 Başrolü tanımadığım için biraz ön yargım var ama James Gunn'a güveniyorum umarım iyi bir film olur da seriyi tekrar başlatmazlar, artık lex luthor izlemek istemiyorum, başka hikayeler de göstersinler.
Başrolü tanımadığım için biraz ön yargım var ama James Gunn'a güveniyorum umarım iyi bir film olur da seriyi tekrar başlatmazlar, artık lex luthor izlemek istemiyorum, başka hikayeler de göstersinler.
gaullle Centipat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 38 17 Aralık 2024 #3 Umut000 dedi: DC - dcu superman filminin ilk resmi posteri yayımlandı ve ilk fragmanı perşembe günü paylaşılacak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Daha iyi bir poster beklerdim bu hali bir fan art benziyor.
Umut000 dedi: DC - dcu superman filminin ilk resmi posteri yayımlandı ve ilk fragmanı perşembe günü paylaşılacak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Daha iyi bir poster beklerdim bu hali bir fan art benziyor.