Yeni DC - DCU evreninde geçecek ikinci yapayım olacak. İlk yapayım, Creature Commandos adlı animasyon dizisiydi ve hâlâ devam ediyor. Şu an 4. bölüm yayımlandı, her hafta yeni bir bölüm geliyor. Dizi 8. bölümle son bulacak. Superman filmi ise 11 Temmuz 2025'te vizyona girecek ve DCU'nun ikinci yapımı olacak. Şu an yayımlanan fragman oldukça dikkat çekici; çizgi romanda olduğu gibi renk tonları kullanılmış ve barışı simgeliyor.
İlk defa evrene reboot attılar. En son ne zaman Superman filmi gördün? En son Man of Steel çekildi, o da 11 sene önceydi. 11 yıl boyunca Superman filmi gelmedi.
Henry Superman rolü seçilirken herkes tepki gösteriyordu, Christopher Reeve dışında Superman olamaz diye. Sonra ne oldu? Herkes Henry Superman'ı sevdi. Bu da aynı şey olacak, değişen bir şey yok. Boşuna Henry demenize gerek yok.