Anakin SkywaIker Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 1.616 Makaleler 5 Çözümler 2 15 Şubat 2018 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Benim gibi hayalinizde ki süper güç uçmak ise, Superman bunu alnına bir GoPro takarak bizlere göstermiş .
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Benim gibi hayalinizde ki süper güç uçmak ise, Superman bunu alnına bir GoPro takarak bizlere göstermiş .
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 15 Şubat 2018 #2 Superman olsam dünyada işim olmazdı. Dünya kimin umurunda?
C CLM Project Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 1.123 Çözümler 2 15 Şubat 2018 #3 Superman'in yerinde olsam o kızı alıp... Dünyayı gezdirirdim.