Supermarket Together "host connection lost" hatası

1Vali

Centipat
Daha fazla  
Supermarket Together "host connection lost" hatası alıyorum, sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek oyunculu mu oynuyorsunuz arkadaşınızla mı? Arkadaşınızla oynuyorsanız internet bağlantınızın kararlılığından emin olun. Güvenlik duvarına bakın izin verilmiş mi oyuna.

Tek oyunculu mu oynuyorsunuz arkadaşınızla mı? Arkadaşınızla oynuyorsanız internet bağlantınızın kararlılığından emin olun. Güvenlik duvarına bakın izin verilmiş mi oyuna.

Tek değil arkadaşımla oyna girmek istedim o hatayı verdi bir de güvenlik duvarına nereden bakılıyor acaba?

1750105416729.png

Bunu diyosunuz galiba izin verilmiş gösteriliyor.
1750105416729.png

Tek değil arkadaşımla oyna girmek istedim o hatayı verdi bir de güvenlik duvarına nereden bakılıyor acaba?

Bunu diyosunuz galiba izin verilmiş gösteriliyor.Eki Görüntüle 2514245
Başka oyunlarda sıkıntı çıkmakta mı? Çıkmıyorsa herhangi bir farklılık yok değil mi oyunlarınız arasında mod ya da başka bir şey olarak. Shif+Tab menüsünden girmeye çalışın veya tam tersi oyun içerisindeki menüden katılmaya çalışın.

Oyun dosyalarını doğrulamayı unutmayın. Başka kişilerin sunucularına da girmeye çalışın onlara girebiliyor musunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı