Superonline 100 Mbps fiber internet için modem önerisi

Bütçe belirtmemişsiniz önce onu diyeyim. Eğer amacınız sadece wifi ağını genişletmekse extender ile işi çözebilirsiniz. Ama zaten mevcut modem varken yeni modem almak mantık işi değil, router alın çok daha ileriye dönük yatırım olur. Keenetic, tplink vs. bütçeniz neyse artık.

Durum mesajlarımda da belirttiğim gibi @Mysa senin dediğin yoldan gidecek gibi görünüyor.

@282004 Güvenlik gerekçesiyle kendi aldığımız modeme internet sağlayamıyorlamış. Dediğiniz gibi yani durum. Modemi değiştirmeleri için kayıt oluşturdum.

@282004 güvenlik gerekçesiyle kendi aldığımız modeme internet sağlayamıyorlamış. Dediğiniz gibi yani durum. Modemi değiştirmeleri için kayıt oluşturdum.

Aynen öyle modem ile ilgili bir sorun var ise en fazla modem değişimi yapıyorlar geçmiş olsun. Ayrıca modem güncellemeleri oluyor mesela ben bugün yaptırdım ve hız epey fark etti bilgin olsun.

@282004 güvenlik gerekçesiyle kendi aldığımız modeme internet sağlayamıyorlamış. Dediğiniz gibi yani durum. Modemi değiştirmeleri için kayıt oluşturdum.

Şifreyi farklı yöntemlerle elde edebiliyorsun ve çok kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…