Superonline 1000 Mbps oldu

Turkish Delight

Hectopat
Makaleler
1
Belli ki yine vanayı açmışlar; neden olduğunu merak ediyorum. Her sene en az bir kere internet 1000 Mbps oluyor. Siz de Superonline ile 1000 Mbps alıyor musunuz?

Belli ki yine vanayı açmışlar; neden olduğunu merak ediyorum. Her sene en az bir kere internet 1000 Mbps oluyor. Siz de Superonline ile 1000 Mbps alıyor musunuz?
Eki Görüntüle 2299546
Bende 1000mbps kullaniyorum, kablolu olarak 960 aliyorum. En son benim de 1 ay 1000mbps olmustu, bende alisinca kendim gecmistim Buyuk ihtimalle o yuzden yapiyorlar bunu, insanlar alisinca gecmek isterler diye.

Site ne Superonline'nin en yüksek paketinin bir altını kullanıyoruz kontrol edeyim.

Bende 1000mbps kullaniyorum, kablolu olarak 960 aliyorum. En son benim de 1 ay 1000mbps olmustu, bende alisinca kendim gecmistim
Hocam yine bir ara 1000 Mbps olmuştu, uzun süre kullanmıştım. Forumdan biri aç kapa yap dediğinde eski haline döner demişti. Bu sefer dokunmam.

Site ne Superonline'nin en yüksek paketinin bir altını kullanıyoruz kontrol edeyim.
Speedtest By Ookla.

Ben de şimdi farkettim; Steam'den indirme yaparken hemen foruma girdim ve konu açacaktım. Sizin konunuzu gördüm ama sebebini anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de şimdi farkettim; Steam'den indirme yaparken hemen foruma girdim ve konu açacaktım. Sizin konunuzu gördüm ama sebebini anlamadım.
Yanlış hatırlamıyorsam geçen sene belli bir kullanıcı sayısına ulaştıkları için olmuştu. Yine öyle bir şey olabilir.

Yanlış hatırlamıyorsam geçen sene belli bir kullanıcı sayısına ulaştıkları için olmuştu. Yine öyle bir şey olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…