100 MBPs düşük bir hız eğer sonradan yükseltmeyi düşünmüyorsanız direk AX3 alabilirsiniz f/p router o da.Teşekkürler,
Peki bu 1000TL üstü cihazların yanında böyle bir şey çok mu kalitesiz kalır? İşimi görmez mi?
Xiaomi Mi Router AX1800 Wi-Fi 6 Router 2.4ghz/5ghz 1775MBPS
Huawei AX3 Dual Core 3000 Mbps Wi-Fi 6 4 Port Router
100 MBPs düşük bir hız eğer sonradan yükseltmeyi düşünmüyorsanız direk AX3 alabilirsiniz f/p router o da.
Turkcell Superonline 100Mbit fiber kullanıyorum ve evde 10 adet cihaz bağlı. Bana verdikleri ZTE modem 120 metrekare evin tam ortasında salonun köşesinde kurulu. Daha önce Huawei modem vermişlerdi ama o da kötüydü.
Özellikle balkonda ve evin uç kesinlerinde arada anlık kopmalar oluyor. Evin içinde telefonun hücresel verisiyle dolaşmaya başladım çünkü daha hızlı ve kopmuyor.
Bağlantı olarak 2.4GHz kullanıyorum çünkü 5GHz modunda aynı odada bile kopmalar oluyor.
Evdeki modemin yanına koyacak ama sinyal gücü kuvvetli router önerebilir misiniz? Modemden kablo ile bağlayacağım.
Bütçe 1000TL ama aynı performansta ise 500 liralık seçenekler de uygun.
Şimdiden teşekkürler.
Hocam çok kalitesiz bir modem bu. Ayrıca Wi-Fi 6’nın henüz yaygınlaşmadan kullanılan bir modemi stabil değil, küreselde çok sıkıntı yaşayan var. Bu tür yeni teknolojiler bu sektör üzerinde kendini kanıtlamış markalardan tercih edilmeli bence. Ayrıca Aliexpress üzerinden gelip gelmeyeceği meçhul, 1200 küsür TL’ye değer mi tartmak lazım.Bu routerı alıp openwrt kurmanı öneririm.
94.83AU $ 19% OFF|Xiaomi Redmi Ax6s Wifi 6 yönlendirici 3200 Mbps 2,4/5 GHz çift frekans MIMO OFDMA yüksek kazanç örgü rota MT7622B çift çekirdekli 1.35GHz CPU|Modem-Router Kombinasyonları| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Hocam çok kalitesiz bir modem bu. Ayrıca Wi-Fi 6'nın henüz yaygınlaşmadan kullanılan bir modemi stabil değil, küreselde çok sıkıntı yaşayan var. Bu tür yeni teknolojiler bu sektör üzerinde kendini kanıtlamış markalardan tercih edilmeli bence. Ayrıca AliExpress üzerinden gelip gelmeyeceği meçhul, 1200 küsur TL'ye değer mi tartmak lazım.