Tony Jaa Megapat Katılım 6 Ekim 2015 Mesajlar 211 Makaleler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2016 #1 Telefondan 1440p video izlerken hiçbir sorun yok ancak PC'den 480p bile dolmuyor ne yapmam gerek? DNS değiştirdim aynı. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ekim 2016
Telefondan 1440p video izlerken hiçbir sorun yok ancak PC'den 480p bile dolmuyor ne yapmam gerek? DNS değiştirdim aynı.
batuhansarikap0555 Kilopat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 379 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ekim 2016 #2 İnterneti kullanan uygulamaları kontrol et.
Tony Jaa Megapat Katılım 6 Ekim 2015 Mesajlar 211 Makaleler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2016 #3 batuhansarikap0555 dedi: İnterneti kullanan uygulamaları kontrol et. Genişletmek için tıkla... İnterneti kullanan herhangi bir uygulama yok.
batuhansarikap0555 dedi: İnterneti kullanan uygulamaları kontrol et. Genişletmek için tıkla... İnterneti kullanan herhangi bir uygulama yok.
batuhansarikap0555 Kilopat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 379 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ekim 2016 #4 Wifi ile bağlanıyorsanız ehternet kablosu ile bağlanın.
Tony Jaa Megapat Katılım 6 Ekim 2015 Mesajlar 211 Makaleler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2016 #5 batuhansarikap0555 dedi: Wifi ile bağlanıyorsanız ehternet kablosu ile bağlanın. Genişletmek için tıkla... Laptop kablo ile bağlanamam hem kablo ne alaka ? Yok mu bilen?
batuhansarikap0555 dedi: Wifi ile bağlanıyorsanız ehternet kablosu ile bağlanın. Genişletmek için tıkla... Laptop kablo ile bağlanamam hem kablo ne alaka ? Yok mu bilen?
batuhansarikap0555 Kilopat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 379 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ekim 2016 #6 Wifi ile bağlanırsan daha yavaş olur. Kablo ile bağlan.
Tony Jaa Megapat Katılım 6 Ekim 2015 Mesajlar 211 Makaleler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2016 #7 batuhansarikap0555 dedi: Wifi ile bağlanırsan daha yavaş olur. Kablo ile bağlan. Genişletmek için tıkla... Wifi ile alakası yok kardeşim bilmiyorsan mesaj atma. PC'yi sıfırladım düzeldi sorun.
batuhansarikap0555 dedi: Wifi ile bağlanırsan daha yavaş olur. Kablo ile bağlan. Genişletmek için tıkla... Wifi ile alakası yok kardeşim bilmiyorsan mesaj atma. PC'yi sıfırladım düzeldi sorun.
U Umutmeister Ziyaretçi 22 Ekim 2016 #8 Arkaplanda mutlaka interneti kullanan bir uygulama vardır veya CCleaner ile temizlik yapmak sorunu çözebilir.
Arkaplanda mutlaka interneti kullanan bir uygulama vardır veya CCleaner ile temizlik yapmak sorunu çözebilir.
batuhansarikap0555 Kilopat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 379 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ekim 2016 #9 Tony Jaa dedi: Wifi ile alakası yok kardeşim bilmiyorsan mesaj atma. PC'yi sıfırladım düzeldi sorun. Genişletmek için tıkla... Hem yardım istiyor hem de bilmiyorsan mesaj atma diyor. Ne kadar nankör birisin bildiklerimiz ile yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Tony Jaa dedi: Wifi ile alakası yok kardeşim bilmiyorsan mesaj atma. PC'yi sıfırladım düzeldi sorun. Genişletmek için tıkla... Hem yardım istiyor hem de bilmiyorsan mesaj atma diyor. Ne kadar nankör birisin bildiklerimiz ile yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Tony Jaa Megapat Katılım 6 Ekim 2015 Mesajlar 211 Makaleler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2016 #10 batuhansarikap0555 dedi: Hem yardım istiyor hem de bilmiyorsan mesaj atma diyor. Ne kadar nankör birisin bildiklerimiz ile yardımcı olmaya çalışıyoruz. Genişletmek için tıkla... Wifi den başka bir şey bilmiyor musun ? Wifi ne alaka ? Wifi boşuna mı yapılmış ?
batuhansarikap0555 dedi: Hem yardım istiyor hem de bilmiyorsan mesaj atma diyor. Ne kadar nankör birisin bildiklerimiz ile yardımcı olmaya çalışıyoruz. Genişletmek için tıkla... Wifi den başka bir şey bilmiyor musun ? Wifi ne alaka ? Wifi boşuna mı yapılmış ?