Superonline 200 Mbps alınır mı?

HeroGTR

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
TurkNet 1000 megabit kullanıcısıyım. İl değiştireceğim için farklı marka ve ücretleri araştırıyorum. TurkNet 100 Mb veriyor. Turkcell Superonline 200 Mb önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
1000 Mbps bile alınabilir bence. Güzel bir sağlayıcı, kurulum konusunda da genellikle uğraştırmıyorlar.

Sonrasında acısını çıkartırlar.
Başka bir fiber altyapısı yoksa VDSL hizmet almaktansa Superonline fiber kullanmak daha iyi.

Benim binamda sadece Türk Telekom VDSL ile Turkcell Superonline FTTH fiber vardı, Superonline kullanmaya başladım. VDSL hizmete kıyasla çok daha memnunum.

TurkNet 1000 megabit kullanıcısıyım. İl değiştireceğim için farklı marka ve ücretleri araştırıyorum. TurkNet 100 Mb veriyor. Turkcell Superonline 200 Mb önerir misiniz?
1000/1000 magnetik paketi bile alınmaz. İleride DNS ile uğraşmak zorunda kalırsanız veya internet çekmediğinden router değişmek isterseniz başınız ağrır.

Bu arada TurkNet 100 Mbps teklif ettiğine göre bulunduğunuz evde muhtemelen Türk Telekom fiber altyapısı var. Eğer FTTH ise Türk Telekom 1000 Mbps paketlerine de bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı