Superonline 200 Mbps paketi alınır mı?

Superonline altyapısından Millenicom fiber kullanıyorum.
100/10 hız değerleri fiyat 135 TL

Alınır, taahhütsüz almayın. Hatta taahhütü uzatabiliyorsanız uzatın. Ben 180₺ye superonline aldığımda türknet 130₺ idi. Ben hala 180₺ ödüyorum, türknet 250₺

Maalesef SuperOnline kullanmak zorunda olduğum için bunlara maruz kaldım.

Arkadaş az daha versin, TürkTelekom altyapısı üzerinden herhangi bir ISS’ye geçsin derim.
Türknette çok pahalandı hocam ve muhatap bulamıyorsun diyorlar. Türk telekom fiber çok iyi fakat parasıda iyi.

Superonline 200mbps kullanıyorum ama bunu bırakıp Millenicom 100mbps geçeceğim

200mbps'yi evdeki tv+laptop vs desteklemiyor. 100mbps hız için de taahhütsüz Millenicom tercih edeceğim

@Hamza Ensar Sağlam birçok firma taahhütsüz veriyor TTNET altyapısından haliyle sürekli zam geliyor. Türk Telekom'da Aynı hız için ilk 12 305TL son 12 içinde 340 istiyor. O kadar bütçem yok.

@d1xl1te Hocam 12 ay sonra aynı paketin taahhüdünü uzatabiliyor muyum daha düşük fiyata?

Zamanında Superonline altyapısından Vodafone kullanmıştım. Bu sefer Millenicom deneyimi nasıl olacak bakalım.

Altyapı Superonline olduğu için seçeneklerim kısıtlı zaten

İfadeler: T.t
12 ay sonra taahhüt bitince aynı paketi aynı fiyata ya da biraz farkla tekrar uzatabiliyor muyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…