Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.062 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 8 Ağustos 2024 #91 N3F3S dedi: TT kendi fiber altyapısını Türknet' kullandırıyor muydu hocam yoksa siz VDSL'mi alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Vdsl değil, fiber. Evet kullandırıyor, yaklaşık 5-6 yıldır TT fiber altyapısı ile Türknet kullanılabiliyor diye hatırlıyorum.
N3F3S dedi: TT kendi fiber altyapısını Türknet' kullandırıyor muydu hocam yoksa siz VDSL'mi alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Vdsl değil, fiber. Evet kullandırıyor, yaklaşık 5-6 yıldır TT fiber altyapısı ile Türknet kullanılabiliyor diye hatırlıyorum.
N3F3S Megapat Katılım 10 Ocak 2015 Mesajlar 738 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #92 Takeshi Kovacs dedi: Vdsl değil, fiber. Evet kullandırıyor, yaklaşık 5-6 yıldır TT fiber altyapısı ile Türknet kullanılabiliyor diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam ben en son altyapı konusunda 2022'de kaldım. Eğer memnunsanız ne mutlu size hocam.
Takeshi Kovacs dedi: Vdsl değil, fiber. Evet kullandırıyor, yaklaşık 5-6 yıldır TT fiber altyapısı ile Türknet kullanılabiliyor diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam ben en son altyapı konusunda 2022'de kaldım. Eğer memnunsanız ne mutlu size hocam.