Hocam haklısınız aslında. Ama arkadaşın dediği gibi hiç sıkıntı yaşamayan kullanıcılar var ve biz neden mağduruz. Bize gelen bağlantı stabil değil onlarda ne kadar stabil gözükse de.Zehir eden kısmı indirmenin çok dengesiz olması 10mb/s altına dahi sık sık düşüyor ve almam gereken değeri alamamam. Çok nadir de olsa bağlantı hatası alıyorum.Dostlar ikinize de tavsiyem özellikle çağrı merkezi ile boşa kürek çekmeyin. O arkadaşların süreçleri temel kontrol adımları üzerine kuruludur. Yaptıkları kontrollerde kendi serverlarına olan bağlantı hızı üzerinden sorun yok bilgisini verirler genellikle. Eğer Murat Erkan'a kadar ulaştırdıysanız zaten daha üst yetkili yokBTK falan demeye çalışıyorsanız da çok bir etkisi olacağını düşünmüyorum. Murat Erkan'dan ilgili network ekiplerine iletilmiştir durum. Bundan sonrası kaynak popüler sunucu işletmeleriyle(Steam, Epic gibi büyük firmaların çalıştığı sunucu firmaları) Superonline sunucularının optimize edilmesi ve varsa gecikmeye sebep olan noktaların iyileştirilmesi olacaktır. Bu da zaman alan bir çalışma. O yüzden kısa süre içerisinde çözüm beklentisine girerseniz sizi üzecektir.
Ancak bu kadar yoğun kullanılan servisler için de sürekli bir çözümsüzlük içersinde bırakmazlar kimseyi.
Bir de muhtemelen sorunu tam anlayamadım. Zehir eden kısım arada yaşanan stabilite kaybından kaynaklanan daha geç indirme süreleri mi? Yoksa bağlantıya farklı bir etkisini mi hissediyorsunuz?
Hocam haklısınız aslında. Ama arkadaşın dediği gibi hiç sıkıntı yaşamayan kullanıcılar var ve biz neden mağduruz. Bize gelen bağlantı stabil değil onlarda ne kadar stabil gözükse de.Zehir eden kısmı indirmenin çok dengesiz olması 10mb/s altına dahi sık sık düşüyor ve almam gereken değeri alamamam. Çok nadir de olsa bağlantı hatası alıyorum.
Hocam orayı kullanmıyorum. Ekip gelecek bugün bir bakayım işe yarayacak mı, olmadı dc'den iletişime geçeriz uygunsa sizin içinde.Konu sahibi arkadaş bana donanım haberden ulaşırsa mail atması gereken adresleri vereceğim. Burada özel mesaj yok diye. Donanım haber nick: Senseight
Speedtest'ten Turkcell sunucusuna test yaparken görev yöneticisinden hızı takip etmesini söyle. Dalgalanmanın o sunucuda bile olduğundan bahset. Hız yüksek görünse bile indirme platformlarından kronometre ile süre tuttuğunda ortalama hızının düşük çıktığını da söylersin.Hocam orayı kullanmıyorum. Ekip gelecek bugün bir bakayım işe yarayacak mı, olmadı dc'den iletişime geçeriz uygunsa sizin içinde.
Tamamdır hocam.Speedtest'ten Turkcell sunucusuna test yaparken görev yöneticisinden hızı takip etmesini söyle. Dalgalanmanın o sunucuda bile olduğundan bahset. Hız yüksek görünse bile indirme platformlarından kronometre ile süre tuttuğunda ortalama hızının düşük çıktığını da söylersin.
Bende download da dalgalanma neredeyse yok gibi. Sizin ki bayağı fazla. Nperfte benim upload hızında da dalgalanma oluyor ama herhangi bir yere dosya yüklerken kaynak izleyicisinden baktığımda bu dalgalanma olmuyor.Nperf hız testinde hızınız 200'ün üstüne çıkıp çıkıp 20 gibi değerlere düşüyor mu?
100 mbps paket için Örnek:
Eki Görüntüle 1267983
Umarım sıkıntısız kullanmaya devam edersiniz.Bende download da dalgalanma neredeyse yok gibi. Sizin ki bayağı fazla. Nperfte benim upload hızında da dalgalanma oluyor ama herhangi bir yere dosya yüklerken kaynak izleyicisinden baktığımda bu dalgalanma olmuyor.
Eki Görüntüle 1268404
Yok hocam. Zaten gelişme olması için öncelikle Turkcell'in, sorunu bizim tesisatımızda olmadığını ve genel bir sorun olduğunu kabul edip araştırması gerekir. Bu aşamaya hala geçememişiz gibi duruyor.@Takeshi Kovacs[/USER] Hocam gelişme var mı sizde?