Anladım hocam, biliyorum o nickname'i hatta sizin konunuzu paylaşmışım bu konudaki daha önceki mesajlarımda. Mesaj atarım hocam şimdi tamamdır.Toplam 3 kişi ilettik. Bir arkadaş da iletmek üzere. Donanım haberden özel mesaj yoluyla ulaşırsınız gerekli mail adreslerini yarın atabilirim eğer isterseniz. Id Senseight.
Sorunu yaşayan arkadaşlarım sırasıyla 100-200-1000 mbps paketler kullanıyorlar.
Hocam donanımhaber forumda şu yazıyı gördüm şuan ve şaşırdım, paylaşayım bari.Anladım hocam, biliyorum o nickname'i hatta sizin konunuzu paylaşmışım bu konudaki daha önceki mesajlarımda. Mesaj atarım hocam şimdi tamamdır.
Benim paket hızım 35Mbps ama şuan ilk ay olduğu için 100Mbps hızdayım, farklı pakete geçiş yapıp paket yenilediğim için işte.
Arkadaş çıkışlar hakkında doğru söylemiş fakat sansür/ping durumları aynı olmuyor. Ben Kablonet'te 4 sene SO çıkışı kullandım. İkisinde de sansür yaşamadım, ama mesela bu dalgalanma ve whatsapp mesaj gitmeme durumu hiç olmuyordu. Ping olarak SO, pop noktaları çok benzer olmasına rağmen çok daha iyiydi.Anladım hocam, biliyorum o nickname'i hatta sizin konunuzu paylaşmışım bu konudaki daha önceki mesajlarımda. Mesaj atarım hocam şimdi tamamdır.
Benim paket hızım 35Mbps ama şuan ilk ay olduğu için 100Mbps hızdayım, farklı pakete geçiş yapıp paket yenilediğim için işte.
Hocam donanımhaber forumda şu yazıyı gördüm şuan ve şaşırdım, paylaşayım bari.
"Superonline'ın sansüründen, pinginden ve kısaca kendisinden bıkmış arkadaşlar sakın bir hata yapıp ;
*Türksat Kablonet (IPv4)
*Millenicom (IPv4)
*D-SmartNet (IPv4)
almayın, bunlar çıkışı bildiğim kadarıyla Superonline, tracert atıp bakabilirsiniz bunlardan birini kullanıyorsanız.
Superonline sansürün ham maddesidir, pingleride rezalet. Fiber dahil kullanılacak bir ISP/ISS değil"
Hocam başka birinin mesajı.Arkadaş çıkışlar hakkında doğru söylemiş fakat sansür/ping durumları aynı olmuyor. Ben Kablonet'te 4 sene SO çıkışı kullandım. İkisinde de sansür yaşamadım, ama mesela bu dalgalanma ve whatsapp mesaj gitmeme durumu hiç olmuyordu. Ping olarak SO, pop noktaları çok benzer olmasına rağmen çok daha iyiydi.
Epic'i denemedim ama deneyeceğim. Steam'de 21-22 MB/sn arası alıyorum. 5.5 GB'lık oyun güncellemesi indirdim şimdi. Maksimum 22.6 MB/sn gördüm.Hocam sizde de sorun var gözüküyor. Mesela Steam, Epic vb yerlerden kaç indirme hızınız kaç? Dengesizlik var mı?
Hocam peki düşmeler oluyor mu sık sık? Mesela bende 20-21 arası gezerken sürekli 20'nin altına düşüyor. Sizde de buna benzer bir durum var mı?Epic'i denemedim ama deneyeceğim. Steam'de 21-22 MB/sn arası alıyorum. 5.5 GB'lık oyun güncellemesi indirdim şimdi. Maksimum 22.6 MB/sn gördüm.
Hocam dediğim oyun güncellemesini indirirken pek dalgalanma görmedim. İnene kadar birebir takip ettim ve 21 altına düşmedi.Hocam peki düşmeler oluyor mu sık sık? Mesela bende 20-21 arası gezerken sürekli 20'nin altına düşüyor. Sizde de buna benzer bir durum var mı?