Soykan Bickle Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 1.158 Çözümler 1 8 Temmuz 2022 #21 2017'de benden de istemişlerdi vermedim hala evde duruyor.
Zembla Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 633 Çözümler 13 8 Temmuz 2022 #22 Soykan Bickle dedi: 2017'de benden de istemişlerdi vermedim hala evde duruyor. Genişletmek için tıkla... Kesinti ya da ceza çıkmadımı bu superonline modemin ambalajını bile bırakmaz çünkü utanmasalar onu bile isteyecekler. 1Gülhan1 dedi: Adresimi sorgulattığımda karşıma çıkan ekran: Eki Görüntüle 1444907 Modem kampanyası adresten adrese değişiyor mu ki! Genişletmek için tıkla... Fiberde veriyorlar ama benim 80+ mbps vdsl yazmıştım ya ben vdsl'den bahsediyorsun sandım.
Soykan Bickle dedi: 2017'de benden de istemişlerdi vermedim hala evde duruyor. Genişletmek için tıkla... Kesinti ya da ceza çıkmadımı bu superonline modemin ambalajını bile bırakmaz çünkü utanmasalar onu bile isteyecekler. 1Gülhan1 dedi: Adresimi sorgulattığımda karşıma çıkan ekran: Eki Görüntüle 1444907 Modem kampanyası adresten adrese değişiyor mu ki! Genişletmek için tıkla... Fiberde veriyorlar ama benim 80+ mbps vdsl yazmıştım ya ben vdsl'den bahsediyorsun sandım.
Soykan Bickle Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 1.158 Çözümler 1 8 Temmuz 2022 #23 Zembla dedi: Kesinti ya da ceza çıkmadımı bu superonline modemin ambalajını bile bırakmaz çünkü utanmasalar onu bile isteyecekler. Fiberde veriyorlar ama benim 80+ mbps vdsl yazmıştım ya ben vdsl'den bahsediyorsun sandım. Genişletmek için tıkla... Şu anlık bir ceza falan yok. Belki yıllar sonra donuma kadar alırlar belli olmaz.
Zembla dedi: Kesinti ya da ceza çıkmadımı bu superonline modemin ambalajını bile bırakmaz çünkü utanmasalar onu bile isteyecekler. Fiberde veriyorlar ama benim 80+ mbps vdsl yazmıştım ya ben vdsl'den bahsediyorsun sandım. Genişletmek için tıkla... Şu anlık bir ceza falan yok. Belki yıllar sonra donuma kadar alırlar belli olmaz.
Zembla Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 633 Çözümler 13 8 Temmuz 2022 #24 Soykan Bickle dedi: Şu anlık bir ceza falan yok. Belki yıllar sonra donuma kadar alırlar belli olmaz. Genişletmek için tıkla... Abonelik senin adına ise bi uyap'ı kontrol et öyle hukuksuzluklar dönüyorki onlar haber etmeden onunla ilgilide bir konu açıcam bugün.
Soykan Bickle dedi: Şu anlık bir ceza falan yok. Belki yıllar sonra donuma kadar alırlar belli olmaz. Genişletmek için tıkla... Abonelik senin adına ise bi uyap'ı kontrol et öyle hukuksuzluklar dönüyorki onlar haber etmeden onunla ilgilide bir konu açıcam bugün.