Superonline 8 MBPS hız sorunu

Pavelsmırnova

Hectopat
Daha fazla  
8 MBPS sınırsız AKK'sız paket kullanmaktayım. Bağlatmadan önce Superonline'ı arayarak evimin adresini vererek kontrol ettirdim 16 mbit hız alabileceğim söylendi. Bağlattığım günden beri hızım 4.50 mbit'i geçmedi. 3 kez arıza kaydı yaptırdım her seferinde sorunun gideridiği söylendi ama hızım hala aynı. Modem değerlerim aşağıdaki gibi. Bu değerlerle 8 mbit hız alamam normal mi? Lütfen yardımcı olun çok sinir bozucu bir durum Youtube'dan 360 p kalitedeki bir videoyu takılmadan izleyemiyorum.

DSL senkronizasyon durumu:
Yukarı
Bağlantı durumu:
Showtime
Yukarı akım hattı hızı (kbit/s):
768
Aşağı akım hattı hızı (kbit/s):
6304
Maksimum yukarı akım hızı (kbit/s):
936
Maksimum aşağı akım hızı (kbit/s):
6788
Yukarı akım gürültü güvenliği katsayısı (dB):
10
Aşağı akım gürültü güvenliği katsayısı (dB):
6
Yukarı akım aralık derinliği:
1
Aşağı akım aralık derinliği:
1
Hat standardı:
ADSL_G.dmt
Yukarı akım hat zayıflaması (dB):
24
Aşağı akım hat zayıflaması (dB):
39
Yukarı akım çıkış gücü (dBm):
12.3
Aşağı akım çıkış gücü (dBm):
19.6
Kanal türü:
Hızlı

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir yakınımın başıma böyle bir şey gelmişti. Superonline'ı aramış. Superonline eve gelmişler. O kutuya giden. İnternetin geldiği altyapıya giden kabloda sorun varmış. Böyle söylemişler. Siz elektrikçi çağırın yaptırın demişler. Sizde Superonline'ı arayın teknik destek ekibinin evinize gelip kontrol etmesini isteyin.

Acaba hızım 6 mbite mi sabitlenmiş? Bu değerlerden anlayan birisi yardımcı olabilir mi?

Değerlerden anlamıyorum ama benimde hızımı sabitlemişlerdi hız testi yap eğer hız aynı kalıyorsa yani rakamlar stabil ise hızın sabitlenmiş olabilir müşteri desteği arayıp hızını normale döndürmelerini söylemelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…