Superonline abonelik iptali sonrası fatura gelir mi?

Kerim6789

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Biz ailecek 6-7 senedir Superonline ADSL kullandık. Son zamanlarda yüksek ping, YouTube video donması ve internet kopma problemi yaşadık. Bu yüzden abonelik iptal talebi açtık.(bu arada TurkNet GigaFiber'e geçtik)ve bizi aradılar. İnternetimizin iptal olduğunu söylediler. İptal sürecinde bu mesajlar geldi:

Screenshot_20240718_150319.jpg

Ve dün modemi SMS'te gelen kod ve T.C. Kimlik numarası ile Yurtiçi Kargo'ya gittik. Modemi aldılar.
Ve bugün modem teslim alındıktan sonra eksiksiz olarak geldiği ile ilgili SMS geldi.

Screenshot_20240718_150334.jpg

Peki bundan sonra fatura gelir mi?(nedeni ise abonelik sistemden silinmiş şifre 61.... Yazıp 2220'ye gönderince işleminiz gerçekleştirilemiyor dedi.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır. O zaman taahhütsüz aylık ücret üzerinden faturalandırma çıkar. Örneğin taahhütsüz 450 TL ise siz de 5 gün kullanırsanız, 75 TL gibi bir faturalama çıkar.

En son giriş yapabildiğim tarihte bakmıştım. 93 lira kesiyorlardı. Bilgi için teşekkür ederim.
Umarım çakallık yapmazlar fiyat konusunda.

Tamamdır. O zaman taahhütsüz aylık ücret üzerinden faturalandırma çıkar. Örneğin taahhütsüz 450 TL ise siz de 5 gün kullanırsanız, 75 TL gibi bir faturalama çıkar.

En son giriş yapabildiğim tarihte bakmıştım. 93 lira kesiyorlardı. Bilgi için teşekkür ederim.
Umarım çakallık yapmazlar fiyat konusunda.

Rica ederim bende Superonline'dan Millenicom'a dün geçiş yaptım. Modemi yarın teslim edeceğim. Sizde modemin plastik kılıfı var mıydı öyle mi teslim ettiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı