Superonline ADSL düşük upload

SamJam

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba,

20 yıldır Superonline'dan internet hizmeti alıyorum. Geçen hafta taahhüdüm bittiği için 75 TL'ye 12 Mbit ADSL tarifesine geçtim. Yeni tarifeye geçtikten sonra hızım inanılmaz yavaşladı. 3 haftadır evden çalışıyorum ve ilk iki hafta hiçbir sorunum yoktu. O zaman hız testi yapmak da aklıma gelmemişti. Yeni tarifye geçince hız testi yaptım ve 10 Mbit download civarı, 0.50 Mbit upload görüyorum. Ofisteki ıt'deki arkadaşlara sordum. Upload'umun inanılmaz yavaş olduğunu, bu yüzden sorun yaşadığımı söylediler. Superonline'la görüştüm, onlar da bu upload hızları normal diyorlar.

Bir de yeni taahhüt verdim malum. Başka operatöre geç cayma bedeli şu bu sıkıntılı. Geçiş sürecinde bir hafta internetsiz kalmak da istemiyorum. Bulunduğumuz bölgede fiber internet yokmuş. ADSL'den VDSL'e geçirelim falan dediler sizi. Daha fazla para verip hızımı artırmaya değer mi sizce? N'apayım dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı