mcangul Hectopat Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2014 #1 Modem arayüzünden giriş yapacağım , müşteri no , şifre ve telefon no var elimde ama buradaki kullanıcı adına ne yazmam gerekiyor mobildeyim şuan
Modem arayüzünden giriş yapacağım , müşteri no , şifre ve telefon no var elimde ama buradaki kullanıcı adına ne yazmam gerekiyor mobildeyim şuan
Z ZubizukTumTum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2014 Mesajlar 1.385 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2014 #2 ID : admin Password : superonline dene
Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Temmuz 2012 Mesajlar 2.879 Çözümler 1 Yer Çankaya, Ankara Daha fazla Meslek Öğrenci 26 Kasım 2014 #3 Modeminizin altında yazması gerekiyor. Eğer yazmıyorsa model numarasını söyleyin, internetten bakalım kullanım klavuzuna.
Modeminizin altında yazması gerekiyor. Eğer yazmıyorsa model numarasını söyleyin, internetten bakalım kullanım klavuzuna.
mcangul Hectopat Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2014 #4 Yanlıs anlaşılma var modem arayüzüne girdim ben zaten ama internete baglanmak icin giris yapmam lazım kendi kullanıcı adım ve sifremle , sifremi biliyorum ama kullanici adimi bilmiyorum
Yanlıs anlaşılma var modem arayüzüne girdim ben zaten ama internete baglanmak icin giris yapmam lazım kendi kullanıcı adım ve sifremle , sifremi biliyorum ama kullanici adimi bilmiyorum