Merhabalar başlıkta belirttiğim gibi 3 aydır ADSL'den VDSL'ye geçemedim normalde 10 Mbps ADSL kullanıyordum. 14.12.2020 tarihinde Superonline müşteri temsilcisini aradım 35 Mbps VDSL'ye geçiş yapmak istiyorum dedim hanımefendide ilk önce altyapınızı kontrol etmem lazım dedi sonra altyapıma baktı VDSL2+ 85 Mbps gösteriyor dedi bende 35 Mbps'lik paketi seçtim ve onayladım müşteri temsilcisi maksimum 1 hafta içinde ADSL'den VDSL'ye geçiş işlemi tamamlanır dedi bende teşekkür edip kapattım 1 hafta bekledim yok 2 hafta bekledim yok sonra tekrar aradım 1 hafta dediniz geçiş için ama 2 hafta oldu dedim onlarda halledeceğiz deyip kapattılar neyse 1 ay geçti yok 2 ay 3 ay derken bu işem bir türlü çözülmedi bu 3 ay içerisinde hep aradım müşteri temsilcisini neyse bende çağreyi Technopat Sosyal'e yazmakta buldum. Evet efendim olaylar bu kadar sadete gelirsek bana yardım edebilecek biri olurşa çok müteşekkir olurum hayırlı günler.
Buyurun fotoğrafları.
Sosyal'e yazmanız çok güzel fakat iş sizde bitiyor. Müşteri hizmetleriyle kapışmanız lazım. Ortalığı kaldırırsanız yarın gelip hallediyorlar. Cimer'e şikayet edeceğinizi falan söyleyebilirsiniz. 2-3 hafta neyse de, 3 ay direk saçmalık yani.
Efendim neredeyse 3 ay boyunca her gün aradım şikayetvar.com sitesinede yazdım tüketici hakem heyetine gidicem diye gözde korkuttum ama nafile neden 3 ay aklım almıyor.
Efendim neredeyse 3 ay boyunca her gün aradım şikayetvar.com sitesinede yazdım tüketici hakem heyetine gidicem diye gözde korkuttum ama nafile neden 3 ay aklım almıyor.
İnternette baktığıma göre sözleşmede 1 yıl geçmeden herhangi bir yasal işlem başlatılamılıyormuş sizce doğru mu? yalansa direk işlem başlatacağım çünkü
Bence heyete başvurun yoksa yapacaklar gibi durmuyor. Daha fazla beklemek istemiyorsanız taahhütünüz bittiyse iptal edip başka bir ISS'ye geçmeyi deneyebilirsiniz.
@UsmanAga keşke bitse taahhütüm 2 yıllık yapmıştım keşke yapmaz olaydım.
efendim hayatımda hiç tüketici heyetine gitmedim acaba o konuda yardımcı olabilecek varmı yarın direk heyete gideceğim nedir nerden başvurulur internet sitesi varmıdır bu işlemin
Efendim yardım edecek yok mu nereye gitsem ters çevirdiler bana bir yol sunun ona göre davranayım. Bıktım artık bu internet rezaletinden. @Monolova yazdığın öneriler için çok sağ ol cimere şikayet edince yaptılar 3 gün aldı görüyorsunuz popo korkusu nelere tabir
Sosyal'e yazmanız çok güzel fakat iş sizde bitiyor. Müşteri hizmetleriyle kapışmanız lazım. Ortalığı kaldırırsanız yarın gelip hallediyorlar. Cimer'e şikayet edeceğinizi falan söyleyebilirsiniz. 2-3 hafta neyse de, 3 ay direk saçmalık yani.
@Monolova yazdığın öneriler için çok sağ ol cimere şikayet edince yaptılar 3 gün aldı görüyorsunuz popo korkusu nelere tabir @Monolova yazdığın öneriler için çok sağ ol cimere şikayet edince yaptılar 3 gün aldı görüyorsunuz popo korkusu nelere tabir