Superonline'ye yaptığım başvuru maili;
(Maile belirttim ama burada yazmadım)Adresinde ikamet etmekteyim. Yaklaşık 2 bina yakınımdaki sitede fiber var. Benim evimin önünden de geçtiğini biliyorum zamanında kazı çalışması yapılırken görmüştüm. Fakat evimin önünde fiber olmasına rağmen binamızda fiber yok. Binaya fiber alt yapısı getirilmesini istiyorum. Sorduğum zaman kutu falan koyuyorlar binaya dediler. Binamıza fiber alt yapısı getirilmesi için gereğinin yapılmasını arz ederim.
Superonline Tarafından Aldığım geri dönüt;
"Değerli Müşterimiz,
Işık hızında Fiber İnternet hizmetimizi avantajlı fiyatlarla siz değerli kullanıcılarımız ile Türkiye’nin her yerinde buluşturmak, Turkcell Superonline‘ın da başlıca amacıdır. Fizibilite çalışmaları, altyapı, kullanılan donanım ve cihazlar, kazı çalışmaları için alınması gereken yasal izinler, bölgeden bize ulaşan talepler vb. nedenlerle Fiber hizmetimizin aktife alınması süreci değişiklik gösterdiği için, site aktivasyonları hakkında net tarih paylaşamamaktayız. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
İyi günler dileriz.
Turkcell Superonline"
Saygılarımızla,
Turkcell Superonline
Okuduğum kadarıyla başvurum olumlu sonuçlanmış fakat tarih belirtmemişler gibi gözüküyor birçok arkadaşın altyapı için baş vurduklarını biliyorum sadece nasıl sonuçlandığını ve olumlu bir cevap olduğunu düşündüğüm yanıtı sizinle paylaştım.