Hangi firmadan bakarsam bakayım altyapımın 50 Mbps'lik VDSL paketlerini alacak kadar hızı desteklediğini görüyorum, fakat şu anda müşterisi olduğum ve 35 Mbps'lik paketlerini kullandığım Superonline bana en fazla 35 Mbps'lik paketlerini tekrar önerebileceklerini, çünkü altyapımın desteklediği maksimum hızı 41 Mbps olarak gördüklerini söylüyorlar. Başka tüm firmaların 50-51 bandında gördüğünü yalnızca kendilerinin böyle söylediklerini söyleyip destek talebi oluşturup oluşturamayacaklarını sorduğumda da altyapı böyle gözüküyor bir şey yapamayız dediler. Bu veya benzeri bir sorunu başka yaşayan oldu mu acaba? Superonline'den memnunum kendileri ile devam etmek istiyorum fakat maksimum hızımı alamıyor olmak düşündürtüyor, nasıl bir çözüm yolu izleyebilirim önerilerilerinize açığım. Aşağıya göknetten altyapımı sorguladığımda aldığım sonucu bırakıyorum (görsel yüklemede sunucu hatası verdiği için yükleyemedim fakat düzelirse yorum olarak ekleyeceğim ama özetlemem gerekirse Türk Telekom VDSL altyapısında boş port olduğunu ve 52,543 Mbps'e kadar desteklediğini söylüyor).
Göknet sorgulama sonucum da bu.