Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 5 Eylül 2021 #21 thelordof dedi: Speedtest Ankara Turkcell sunucusuna 5ms ya da 6ms görüyorum. O da garibime gelmişti. Genişletmek için tıkla... Network ekibleri en fazla bir şey yapabilir. E-posta adreslerine tracert sonuçları ve Speedtest sonuçları atarak şikayet et bence.
thelordof dedi: Speedtest Ankara Turkcell sunucusuna 5ms ya da 6ms görüyorum. O da garibime gelmişti. Genişletmek için tıkla... Network ekibleri en fazla bir şey yapabilir. E-posta adreslerine tracert sonuçları ve Speedtest sonuçları atarak şikayet et bence.
thelordof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 2.656 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #22 Patrixcs dedi: Network ekibleri en fazla bir şey yapabilir. E-posta adreslerine tracert sonuçları ve Speedtest sonuçları atarak şikayet et bence. Genişletmek için tıkla... Tamam. Bir arayıp şansımı deneyeyim.
Patrixcs dedi: Network ekibleri en fazla bir şey yapabilir. E-posta adreslerine tracert sonuçları ve Speedtest sonuçları atarak şikayet et bence. Genişletmek için tıkla... Tamam. Bir arayıp şansımı deneyeyim.
ibcg1998 Kilopat Katılım 15 Aralık 2016 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2022 #23 Patrixcs dedi: Bir dakika senin başlangıç pingin fiber için fazla. 6 ms ile başlıyor benim Bursa içi 1 ms altı. Genişletmek için tıkla... Bursa içi 1 ms altı hangi mahallede alıyorsunuz hocam.Ftth da 4ms alıyorum.Beşevler
Patrixcs dedi: Bir dakika senin başlangıç pingin fiber için fazla. 6 ms ile başlıyor benim Bursa içi 1 ms altı. Genişletmek için tıkla... Bursa içi 1 ms altı hangi mahallede alıyorsunuz hocam.Ftth da 4ms alıyorum.Beşevler