Superonline aylık internet kullanımı görüntüleme

SmmmOxo

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
MALİ MÜŞAVİR
Superonline kullanıcısıyım. 02:00-08:00 saatleri arası büyük çaplı indirmeler yapıyorum. Gündüz normal kullanım. Merak ettiğim, genel olarak ne kadar dosya indiriyorum. Superonline sayfasında kalan AKN'den başka bilgiyi göremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Superonline' ın kendi sitesine girip, kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yaptıktan sonra ;
Hesabım -> İnternet İşlemlerim -> Detaylı Kullanım Sorgulama
yörüngesini izleyip, tarih seçerek detaylı internet kullamınıza bakabiliyorsunuz.

Superonline sitesinden hesabına giriş yapıyorsun. Hesabım dan fatura işlemlerine geliyorsun. Fatura analizine giriyorsun. Aşağıda Özet ve detay yazar, detay da o ay yapmış olduğun kullanımı görüp, gün içinde yaptığın kullanımı da görebilirsin. Mesela biz ortalama 500 GB kullanıyoruz aylık. 1 ailenin ortalama 500 GB kullandığını varsayarsak 50 GB kotaların da satılmaması gerek bence artık AKK en az 200 GB olmalı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı