Superonline bağlattıktan sonra modemi açıp kapatınca internet hızı düşüyor

Mrx_exe

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Superonline bağlattığım günden bu yana 1 ay olacak ve o gün bu gündür her gün modemi açıp kapatmak zorunda kalıyorum anlayamadığım şekil de. İnternet hızı birden düşüyor S, ebebini kimse bulamadı TT altyapıyı sağlıyor, onlar da sorun yok diyor bugün modeme bakarken böyle CRC hataları gördüm bunlar nedir her internet düştüğün de bu CRC bu değerler de oluyor, neredeyse eve gelen kablo da bir sıkıntı yok. Çünkü TurkNet kullandım 4 ay önce ve gram sıkıntım olmamıştı. Ekip gelip ilgilenmiyor altyapıcı firmadan direkt müdürlüğe şikayet edebilir miyim? Modemi kıracağım artık, bıktım usandım.

Superonline'ın verdiği modemi kullanmayın hocam. ZTE H168a modem bol bol CRC basar. Bu da internetinizin kopmasına yol açar. Hem kendi modeminizi kullanarak da DNS kullanabilirsiniz.

Hat zayıflama yüksek eksiz CAT6 çektir böylece kopma gider.
Gerçekten anlamadığımdan soruyorum nerden CAT6 çektirmem gerekiyor ? Direk modeme giriyor DSL kablosu ordan cat 7 ile bağlıyım.

Superonline'ın verdiği modemi kullanmayın hocam. ZTE H168a modem bol bol CRC basar. Bu da internetinizin kopmasına yol açar. Hem kendi modeminizi kullanarak da DNS kullanabilirsiniz.
Düşünmedim değil nedense ikinci el modem getirdiler sorun modem de mi diye. Eskip Tip modemlerini taktılar 3 gün kaldı 3 gün için de hiç sorun çıkmadı ben de eski kullanmam diyip sıfır yeni istedim kutudan çıkardı gözümün önün de modem sıfır yine başladı problemler. Sorun gerçekten modem de olabilir mi ? TT'dan kalma modem var onu kullanabilir miyim superonline da peki ?

Bu günkü CRC hatası da böyle Müşteri hizmetlerini arıyorum dowload hızım 0.05 diyorum bizde sorun gözükmüyor diyorlar arıza da açamıyoruz.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    54,7 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:

Yurt dışı sunucularında pinginiz nasıl? Ben Superonline'da iken akşamları hız düşmesi sorunu yaşıyordum sorunu şöyle çözmüştüm hocam.
Bilgisayardan kablolu şekilde hız testini yapın, saat ve tarih gözükecek şekilde ekran görüntüsünü alıp BTK üzerinden şikayet oluşturun. Eğer durum çözülmezse çözüme itiraz edin. Tekrar çözülmezse ikinci kez itiraz edin. Bundan sonra BTK olaya el atıyor ve çözülüyor.

pinglere bile bakamıyorum çünkü sabah açık olsa modem akşama kadar hız sıfır oluyor crc hatası biriktikçe şuan bile 2 saat oldu 1 milyon crc hatası birikmiş. TT'dan kalan modemde de başka ISS kullanılmıyor engellemişler. Tek çözüm dediğiniz gibi BTK'ya şikayet edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…