Superonline başvuru yapılmasına rağmen başvuru gözükmüyor

GamerEmre17

Decapat
Daha fazla  
Merhaba dostlar. Çarşamba akşamı sokağımda gördüğüm afiş ile VDSL 50Mbps Superonline başvurdum. Her şey sorunsuz hal oldu perşembe günüde onay için aradılar.
Afişte görüp yazdığım adam cumartesi günü kuruluma gelirler diyor ama müşteri hizmetleri tahmini 1 hafta ama kesin değil diyor. Anlamadım bu olayı.
Turkcell uygulaması üzerinde Superonline kısmına girince abonelik bulunmadı diyor. Başvuru takip sistemine girince böyle işlem yok diyor Superonline'a giriş yapmak isteyince şifre alırken şu anda aboneliğiniz aktif değildir müşteri hizmetlerinden detaylı bilgi alabilirsiniz diyor. Yani anlamadım bir açıklık getirebilecek bilgili abilerim ablalarım var mı?

Hocam tam olarak bilgim olmamakla beraber kurulum yapılmadan ve ıslak imza almadan sisteme geçmez. Yani büyük ihtimal yarın gelirler. Normalde sizi arayıp randevu almaları gerekiyor.

Hocam tam olarak bilgim olmamakla beraber kurulum yapılmadan ve ıslak imza almadan sisteme geçmez. Yani büyük ihtimal yarın gelirler. Normalde sizi arayıp randevu almaları gerekiyor.
doğru olabilir o afişte görüp yazdığım adamda öyle dedi zaten yarın gelirler diye. Evet onay alırken randevu için sizi tekrar arayacağız dediler ama aramadılar.

Doğru olabilir o afişte görüp yazdığım adamda öyle dedi zaten yarın gelirler diye. Evet onay alırken randevu için sizi tekrar arayacağız dediler ama aramadılar.

Ahh hocam... Hangi biri işini doğru yapıyor ki. 1.5 yıl evime fiber getirmek için başvurmadığım yer kalmadı. En son geldi. İnan 1 haftada iç dış tesisat kazı kablolama aktivasyon hepsini yaptılar. Dedim bu ne hız? Abi burayı bir an önce bitirmemiz lazım yoksa bizim biletimizi keserler dedi mühendis. Dedim neden? Bilmiyorum ne yaptın abi dedi. Sonlandırmaya gelen adam askeriyenin bağlantısını yaparken işini bırakıp şu adrese git demişler ve adam benim adrese geldi. Bilmiyorum abi mecbur geldim dedi. Bunu neden dedim? Ben kimim ki? Normal belki de daha düşük bir vatandaşım. Ama illa saçma sapan oraya buraya mı saldırmamız lazım işimiz görülsün diye? Kimse işini doğru dürüst yapmıyor...

benim sokağım hariç tüm mahallemde süperonline fiber var ben evimden çıkıp 5 adım attığımda fiber olan sokağa veya caddeye geliyorum bana ise ocak filan gelecek deniyor.
inşallah yarın gelirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…