swindlerangel Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #1 Superonline aldık ama kasalı bilgisayara kablolu bağlamama rağmen 19 Mbps alıyorum. Telefonda Wi-Fi 240 alıyor. Bilgisayara Wi-Fi bağladım yine 19 Mbps nasıl düzeltebilirim? Değiştirmeden önce TurkNet 100 Mbps sorunsuzdu. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2022
Superonline aldık ama kasalı bilgisayara kablolu bağlamama rağmen 19 Mbps alıyorum. Telefonda Wi-Fi 240 alıyor. Bilgisayara Wi-Fi bağladım yine 19 Mbps nasıl düzeltebilirim? Değiştirmeden önce TurkNet 100 Mbps sorunsuzdu.
M Mertstick Femtopat Katılım 21 Ağustos 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #2 Cihazın Wi-Fi kart antenlerinde kopma gibi sorun olduysa çekim gücü azalmış olabilir sorun bundan kaynaklıysa yenisini almak gerekiyor.
Cihazın Wi-Fi kart antenlerinde kopma gibi sorun olduysa çekim gücü azalmış olabilir sorun bundan kaynaklıysa yenisini almak gerekiyor.
WaxyLocket Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.123 7 Eylül 2022 #3 swindlerangel dedi: Superonline aldık ama kasalı bilgisayara kablolu bağlamama rağmen 19 Mbps alıyorum. Telefonda Wi-Fi 240 alıyor. Bilgisayara Wi-Fi bağladım yine 19 Mbps nasıl düzeltebilirim? Değiştirmeden önce TurkNet 100 Mbps sorunsuzdu. Genişletmek için tıkla... Sürücüler güncel mi?
swindlerangel dedi: Superonline aldık ama kasalı bilgisayara kablolu bağlamama rağmen 19 Mbps alıyorum. Telefonda Wi-Fi 240 alıyor. Bilgisayara Wi-Fi bağladım yine 19 Mbps nasıl düzeltebilirim? Değiştirmeden önce TurkNet 100 Mbps sorunsuzdu. Genişletmek için tıkla... Sürücüler güncel mi?
swindlerangel Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #4 WaxyLocket dedi: Sürücüler güncel mi? Genişletmek için tıkla... Güncel. Mertstick dedi: Cihazın Wi-Fi kart antenlerinde kopma gibi sorun olduysa çekim gücü azalmış olabilir sorun bundan kaynaklıysa yenisini almak gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sabah TurkNet takılıyken sıkıntı yoktu.
WaxyLocket dedi: Sürücüler güncel mi? Genişletmek için tıkla... Güncel. Mertstick dedi: Cihazın Wi-Fi kart antenlerinde kopma gibi sorun olduysa çekim gücü azalmış olabilir sorun bundan kaynaklıysa yenisini almak gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sabah TurkNet takılıyken sıkıntı yoktu.
M Mertstick Femtopat Katılım 21 Ağustos 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #5 2-3 defa modemi açıp kapatın, Ethernet kablosunu çıkartıp takın 1 seferlik, sonrasında PC üzerinden Ethernet'i devre dışı bırakıp tekrar bağlayın. Başka bir benzer konuda bir arkadaşın sorunu böyle çözülmüş.
2-3 defa modemi açıp kapatın, Ethernet kablosunu çıkartıp takın 1 seferlik, sonrasında PC üzerinden Ethernet'i devre dışı bırakıp tekrar bağlayın. Başka bir benzer konuda bir arkadaşın sorunu böyle çözülmüş.
swindlerangel Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #6 Mertstick dedi: 2-3 defa modemi açıp kapatın, Ethernet kablosunu çıkartıp takın 1 seferlik, sonrasında PC üzerinden Ethernet'i devre dışı bırakıp tekrar bağlayın. Başka bir benzer konuda bir arkadaşın sorunu böyle çözülmüş. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı :/
Mertstick dedi: 2-3 defa modemi açıp kapatın, Ethernet kablosunu çıkartıp takın 1 seferlik, sonrasında PC üzerinden Ethernet'i devre dışı bırakıp tekrar bağlayın. Başka bir benzer konuda bir arkadaşın sorunu böyle çözülmüş. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı :/
M Mertstick Femtopat Katılım 21 Ağustos 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #7 swindlerangel dedi: İşe yaramadı :/ Genişletmek için tıkla... Modem arayüzüne girip kanal bant genişliğini değiştirir misiniz örneğin başta 11 sonra 6 sonra 1 deneyebilirsiniz.
swindlerangel dedi: İşe yaramadı :/ Genişletmek için tıkla... Modem arayüzüne girip kanal bant genişliğini değiştirir misiniz örneğin başta 11 sonra 6 sonra 1 deneyebilirsiniz.
swindlerangel Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #8 Mertstick dedi: Modem arayüzüne girip kanal bant genişliğini değiştirir misiniz örneğin başta 11 sonra 6 sonra 1 deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O nasıl yapılıyor modem arayüzüne girdim fakat o ayar yok.
Mertstick dedi: Modem arayüzüne girip kanal bant genişliğini değiştirir misiniz örneğin başta 11 sonra 6 sonra 1 deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O nasıl yapılıyor modem arayüzüne girdim fakat o ayar yok.
M Mertstick Femtopat Katılım 21 Ağustos 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #9 swindlerangel dedi: O nasıl yapılıyor modem arayüzüne girdim fakat o ayar yok. Genişletmek için tıkla... Solda aygıt diye bir seçenek olacak ona tıklayıp gelen yerde kablosuz ağ ayarları diyeceksiniz onun içine girip kanal yazan yeri değiştereceksiniz.
swindlerangel dedi: O nasıl yapılıyor modem arayüzüne girdim fakat o ayar yok. Genişletmek için tıkla... Solda aygıt diye bir seçenek olacak ona tıklayıp gelen yerde kablosuz ağ ayarları diyeceksiniz onun içine girip kanal yazan yeri değiştereceksiniz.
swindlerangel Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #10 İşe yaramadı. Mertstick dedi: Solda aygıt diye bir seçenek olacak ona tıklayıp gelen yerde kablosuz ağ ayarları diyeceksiniz onun içine girip kanal yazan yeri değiştereceksiniz. Genişletmek için tıkla...
İşe yaramadı. Mertstick dedi: Solda aygıt diye bir seçenek olacak ona tıklayıp gelen yerde kablosuz ağ ayarları diyeceksiniz onun içine girip kanal yazan yeri değiştereceksiniz. Genişletmek için tıkla...