Superonline binaya fiber altyapı getirirken ücret alır mı?

QCerberusQ

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 1.5 aylık uğraşlarım sonucunda bugün Superonline tarafından arandım ve yarın evde olup olmadığımı sordular. Evdeyim dedim ve yarın gelip evrakları imzalatacağız, binanıza fiber internet çekeceğiz dediler. Sonunda fiber internet altyapısına ulaşıyorum galiba. Herhangi bir ücret talep etmezler değil mi?

Merhaba arkadaşlar. 1.5 aylık uğraşlarım sonucunda bugün Superonline tarafından arandım ve yarın evde olup olmadığımı sordular. Evdeyim dedim ve yarın gelip evrakları imzalatacağız, binanıza fiber internet çekeceğiz dediler. Sonunda fiber internet altyapısına ulaşıyorum galiba. Herhangi bir ücret talep etmezler değil mi?

Almıyorlar diye biliyorum.

Adamlarin yapcagi tek sey kaldirimdaki kutudan binaya kablo cekip kutu cekecek 60gunde yapariz diyorlar.
Hocam işleri bu ama uzatmaktaki amaçları ne anlamıyorum

Güncelleme: Bugün çalışan geldi iki tane kağıt imzalattı birisi protokol bina için diğeride proje için maddeleri okudum 5. maddede tüm masraflar superonline tarafından karşılanacaktır yazıyordu çalışana da sordum o da aynısını dedi, belgeleri imzaladım telefon uygulamasından adresimi seçip bir şeyleri onayladı ne zaman gelirler diye sorduğumda yoğunluğa göre değişiyor dedi bakalım başlangıç ateşini yaktım inşallah en kısa sürede kavuşurum

Son düzenleme:
Bende bu var tek.

Dosya Ekleri

• 20230726_133539.jpg
    20230726_133539.jpg
    180,8 KB · Görüntüleme: 70

Technopat Haberler

Geri
Yukarı