Superonline binaya kablo çekip bıraktı

andurill

Hectopat
Daha fazla  
Az önce binaya kablo çekiyordu ekipler. Sordugumda Superonline fiber dediler. Cok sevindim ama sadece kabloyu çekip gittiler, kutu konulmadı. Süreç nasıl devam eder ve ne kadar sürer? Bilgisi olan var mı acaba?

Ayrı bir ekip kutuyu kurar.
Sonra pazarlama ekibi gelip reklam yapar. Siz fiyatı ve hizmeti beğenirseniz başvurursunuz.
Buradaki her adımda biraz zaman geçer tabi ki.
Altyapı aktifleşince Superonline üzerinden Vodafone fiber interneti daha uygun fiyata verebiliyor. Onu da değerlendirirsiniz. Hangisi uygunsa seçersiniz.

Ayrı bir ekip kutuyu kurar.
Sonra pazarlama ekibi gelip reklam yapar. Siz fiyatı ve hizmeti beğenirseniz başvurursunuz.
Buradaki her adımda biraz zaman geçer tabi ki.
Altyapı aktifleşince Superonline üzerinden Vodafone fiber interneti daha uygun fiyata verebiliyor. Onu da değerlendirirsiniz. Hangisi uygunsa seçersiniz.
Bizim site bayi ile anlaştığından işler çok hızlı ilerledi. 26 Kasım'da çalışmaya başladılar 1 ayda arka mahalleden ana hattı getirmekten tut bina içerisine tüm kablolamaları yaptılar. Aktifleştirmeyi de önceden hallettiler.
Yani bir bayi ile anlaşırsanız çok daha hızlı işler ilerliyor.

Nerede yaşıyorsunuz acaba ?
İstanbul/ Esenyurt/ Güzelyurt mahallesi

Bizim site bayi ile anlaştığından işler çok hızlı ilerledi. 26 Kasım'da çalışmaya başladılar 1 ayda arka mahalleden ana hattı getirmekten tut bina içerisine tüm kablolamaları yaptılar. Aktifleştirmeyi de önceden hallettiler.

Hangi bayi olduğunu nasıl anlayabilirim?

Anlaşmamış olabilir. Bilemeyiz.

Benim için acelesi yok şu an 80e yakın hız alıyorum. TurkNet VDSL ile ama hem pahalı hem düşük hız tatmin etmiyor. Sanırım altyapı kurulunca Superonline altyapısı üzerinden Vodafone veya Millenicom kullanacağım.

Kablo geldiyse kesin gelecek mi demek oluyor bu? Diğer binalara baktım bugün kablo uçlarına bir giris takılmış yyam göremedim ama. Bizim ki sadece kablo. Kablonun 3 teli var.

Edit: Az önce kutunun montajı yapıldı. 16 gün sonra kutu geldi yani :D.1-2 haftaya kabloyu bağlarlar dedi kutuyu montajlayan ekip. Süreç bu şekilde işliyor şimdilik eve gelene kadar buraya gelişmeleri ekleyeceğim merak edenler için.

Anlaşmamış olabilir. Bilemeyiz.

Bayiyi aradım bugün hocam gelip hemen kurabileceklerini söylediler başvuru yaptım ve bekledim akşama geliyoruz kurulum için dediler. Akşam oldu arayıp sinyal olmadığını önümüzdeki ay geleceğini iletti bayi tam komedi zaten kablo çekilmesinden tam 1 ay geçmiş. Kutu montajı yapılalı 10 günü geçmiş. Sinyal verme işlemi ne kadar zor ben anlam veremiyorum Turkcell çok ilgisiz sanırım yeni müşteriler için.

Maalesef bu şekilde ilerleme olmadı hâlâ aynı şekilde duruyor kutu var kablo bina kapısına kadar geldi ama kablo ile kutuya bağlı değil ve sorduğumda sinyal yok diyor bayi sene sonu dediler kasım'da aradım aralık oldu ses seda yok. 500Mbps baglatacaktik ama zam gelecek ve hâlâ bağlantı yok yani vazgeçiyorum Superonline'dan.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı