Selim Ateş
Kilopat
Bir süredir Superonline 12Mbit'e kadar ADSL ürünümde hız düşüşü ve ping problemi yaşıyordum. Defalarca İSS ile iletişime geçmeme rağmen sorun çözülmedi ben de kendim sorunun çözümü için araştırmaya başladım ve statik ıp almanın yararı olabileceği sonucuna ulaştım. Hemen superonline müşteri hizmetlerini aradım ve statik ıp talebimi ilettim aylık 24 TL ücreti olduğu söylendi kabul ettim işlemlere devam ederken müşteri temsilcisi üzgünüm başka bir sağlayıcıya olan borcunuzdan dolayı BTK kara listesindesiniz ve yine BTK kuralları gereği işleminize devam edemiyorum dedi ve ekledi, borcunuzu ödemeniz durumunda hizmet alablilrsiniz! Yanlış anlaşılmasın dostlar ben Superonlinenın 8 yıllık müşterisiyim (5 yılı fiber+TV+) bir gün gecikmiş ya da ödenmemiş faturası yok benim Vodafone ile olan ve itilaflı ve icralık olduğum bir telefon faturam var 3 yıldır dava sürecinde ve bunun için başka bir kurumdan hem de 8 yıldır hizmet almama ve düzenli ödemelerime rağmen hizmet alamıyorum. BTK sanırım Emperyalistlerin tahsilat ve yaptırım aracı olmaya soyunmuş. Böyle bir karar, tebliğ, yasa vs. var mı araştırıyorum varsa da yoksa da bu anayasal suç THH-Asliye Hukuk-Anayasa Mahkemesi o da olamzsa AİHM'e kadar yolu var görüş ve önerilerinizi bekliyorum, sevgiler...