Superonline cayma bedelinden kurtulma yolu var mı?

modexl35

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, yıllardır Superonline kullanıyorum. Ocak ayında yenilenen sözleşme sonrası ping değerleri yükseldi. Servis gelmesine rağmen sorun devam ediyor, cayma bedeline tabii olmadan çıkış yapılabilir mi?

Selamlar, yıllardır Superonline kullanıyorum. Ocak ayında yenilenen sözleşme sonrası ping değerleri yükseldi. Servis gelmesine rağmen sorun devam ediyor, cayma bedeline tabii olmadan çıkış yapılabilir mi?

Ne kadar ping alıyorsun?

Eğer çözülemeyen ping sorunu yüzünden ISS değiştirmek istiyorsan sözleşme feshi iste. Yaparlarsa ki yapmaları lazım zira yüksek ping ciddi bir sorun. Yapmazlarsa THH yolu açık.

Ne kadar ping alıyorsun?
Min 60, genelde 70-80

Eğer çözülemeyen ping sorunu yüzünden ISS değiştirmek istiyorsan sözleşme feshi iste. Yaparlarsa ki yapmaları lazım zira yüksek ping ciddi bir sorun. Yapmazlarsa THH yolu açık.
Bir sorayım ama bu paragöz firmanın kabul edeceğini sanmıyorum. Teşekkürler

Ping değerleri fifa için geçerli bu arada. Fifa da ortalama arkadaşlarım 35-40 ping arası almakta.

Eğer ping dalgalanmıyorsa oyununuzu etkilememesi lazım zaten rekabetçi bir FPS oyunu değil. THH başvurabilirsiniz ama sonuç çıkmayabilir hani 150-200+ ping olsa rahat sonuç alırsınız derdim.

Min 60, genelde 70-80

Bir sorayım ama bu paragöz firmanın kabul edeceğini sanmıyorum. Teşekkürler.

Ping değerleri FIFA için geçerli bu arada. FIFA da ortalama arkadaşlarım 35-40 ping arası almakta.

Superonline müşteri hizmetleri, 90 pingin altına normal diyorlar hocam. Böyle garip bir firma.
Siz BTK üzerinden pingim yüksek diye şikayet kaydı açın. Çözüm geldikten sonra eğer aynıysa, çözüme itiraz edin. Eğer ikinci çözümde de durum aynıysa, siz tekrar çözüme itiraz edin. Bu sefer BTK duruma göz atıyor ve sorunu çözmeye çalışıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…