Rehber Superonline DNS Kullanma

aynen

maalesef superonline da çalışmıyor kardeşim. warp açtığım an internet gidiyor.

maalesef superonline da çalışmıyor kardeşim. warp açtığım an internet gidiyor.
Çalışmayan olursa aşağıya atacağım linkteki versiyonu indirip "2_any_country_dnsredir" ı not defteri ile açıp "-9" değerini "-5" yapıp yönetici olarak çalıştırsınlar ve videodaki yöntemi yapsınlar. Çoğu çalışmayan arkadaşımda bu yöntem çalıştı.Link: https://t.co/KVvOLkARM7

Ben Superonline kullanıyorum DNS değiştirdim uygulamya giremyiyorum.

Ben Superonline kullanıyorum DNS değiştirdim uygulamya giremyiyorum.
GoodByDPI indirin hiç bir ayar yapmayın. Sadece yönetici olarak başlatın ve discorda girin. Eğer girmezse klasörün içindeki farklı alternatifleri deneyin.

Goodbydpı indirin hiçbir ayar yapmayın. Sadece yönetici olarak başlatın ve Discord'a girin. Eğer girmezse klasörün içindeki farklı alternatifleri deneyin.

Hepsinş denedim hiçbiri olmadı.

Hepsinş denedim hiçbiri olmadı.
6-7 kişi tüm arkadaşlarım yaptık Superonline dahil herkeste çalıştı hocam. Yönetici olarak çalıştırdınız mı ?. Arkada başka bir vpn tarzı program varsa kapatıp pcyi tekrar başlatıp öyle deneyin. Goodbydpi'ı github sayfasından son versiyonunu indirin.

Mevzu fiber ile xDSL kullanıcılar arasında farklı olma ihtimali yüksek olabilir. DPİ sistemleri bölgeden bölgeye değişmesi gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…