Bu yazılımları yüklemeyin arkadaslar virus var. 1 yıldır kullandıgım windows da sorunlar cıktı ilk gün internet baglantim gidip gelmeye baslayinca programları sildim fakat 2 ci gün bilgisayar kendi kendine reset atmaya basladi.
Çalışmayan olursa aşağıya atacağım linkteki versiyonu indirip "2_any_country_dnsredir" ı not defteri ile açıp "-9" değerini "-5" yapıp yönetici olarak çalıştırsınlar ve videodaki yöntemi yapsınlar. Çoğu çalışmayan arkadaşımda bu yöntem çalıştı.Link: https://t.co/KVvOLkARM7
WARP bildiğiniz VPN'dir. Almanya suncularına bağlanır. Windows 11 DoH DNS (şifreli) kullanmak gerekir. Süperonline fiber SOL kendi modemimi (OpenWrt) kullanıyorum illa Süperonline DNS kullanmak gerek.
Hız artmaz aksine yavaşlar. O yüzden videonun sonunda kapatıyor. Ama kapatınca bende çalışmıyor maalesef. Sadece Discord'a girmek için bu işlem. Superonline kullanmıyorsanız sadece DNS değiştirip girebilirsiniz.
GoodByDPI indirin hiç bir ayar yapmayın. Sadece yönetici olarak başlatın ve discorda girin. Eğer girmezse klasörün içindeki farklı alternatifleri deneyin.
Goodbydpı indirin hiçbir ayar yapmayın. Sadece yönetici olarak başlatın ve Discord'a girin. Eğer girmezse klasörün içindeki farklı alternatifleri deneyin.
6-7 kişi tüm arkadaşlarım yaptık Superonline dahil herkeste çalıştı hocam. Yönetici olarak çalıştırdınız mı ?. Arkada başka bir vpn tarzı program varsa kapatıp pcyi tekrar başlatıp öyle deneyin. Goodbydpi'ı github sayfasından son versiyonunu indirin.
6-7 kişi tüm arkadaşlarım yaptık Superonline dahil herkeste çalıştı hocam. Yönetici olarak çalıştırdınız mı ?. Arkada başka bir vpn tarzı program varsa kapatıp pcyi tekrar başlatıp öyle deneyin. Goodbydpi'ı github sayfasından son versiyonunu indirin.