SuperOnline Düşük İnternet Hızı Sorunu

Dediğiniz şeyi internete buldum ve nasıl yapacağımıda biliyorum ama o seçenek benim pc'imde gözükmüyor. Bunun için modemin bağlı olduğu Pc den mi yapmalıyım ?

Bende Türk Telekom'la anlaşmalıyım. 48Mbps indirme hızı alıyorum. 2.52 Mbps upload hızı alıyorum. HD Video izlemek bile zor. Sanırım sizin Alt yapınız'da bir problem var. Superonline Müşteri hizmetlerine ulaşmayı denediniz mi?

Ben 2.5 yıldır interneti kullanıyorum. Son 6-7 aydır internetimiz yavaşlamış durumda yani alt yapı olmadığını düşünmüyorum. Hat modunu değiştirmeyi denedim ama Modem arayüzünde "İnternet" sekmesinde "Gelişmiş " seçeneği yok olmadığı için Modu değiştiremedim şu an onunla uğraşıyorum. Hayır müşteri hizmetlerine ulaşmadım ama en yakın zamanda ulaşacağım. Peki müşteri hizmetlerine "İnternet hızım düşük yükseltir misiniz ?" mi demeliyim ? Fark etiğim bir şey var bazen hızımı ölçtüğüm zaman 7 mbps çıkıyor ama genel olarak da 2.5 mbps bunu internet kullanırken de fark ediyorsunuz. Bu yüzden müşteri hizmetlerini aramakda terüdütdeydim (Sosyalde tam fikir sahibi olmak istedim) o yüzden aramadım. Kısa biraz zaman sonra arayacağım. Konu ile ilgilendiğiniz için teşekürler.

Evet müşteri hizmetlerini aradım ve durumumu anlatım. Görevli bana "Burada internet hızınızla ilgili bir sorun sorun gözükmüyor. Şimdi hızınızı 8 mbps güncelliyeceğim " dedi ve kapatı. Bende sorun çözülür diye bekledim ama bi değişiklik olmadı. Doğru düzgün video zaten izleyemiyorum bari oyun oynayayım diyorum bu seferde 250 pingden oynayamıyorum. Gerçekden ne yapıcağımı bilmiyorum. İnternet sadece gece 1 den sonra hızlanıyor. Bazen internet hızımı 6.5 mbps ölçmeme rağmen video izlenmiyor. Sadece gece video izleyebiliyorum. Çok sıkıntıdayım çok eskiden beri superonline kullanıyorum bu olay ilk defa başıma geliyor şaşkınlık içindeyim. İnternet hızım saat 18.00 dan gece 12 ye kadar berbat durumda az önce ölçdüğüm hızıda resim olarak atıcağım. İyi sosyaler

Hatsal bir sorun yok gibi anlaşılıyor farklı modem ile bir gözlemleyin, bence sorun AKN olsa müşteri hizmetleri size kota bitti diye uyarı yapar güncelleme bile yapmaz. Süper Online Adsl de uygulama Türk Telekom'un ayrı bir havuzundan süper online a gönderilir. Muhtemelen portunuzun hız kapasitesi üst sınıra ulaşıyor ve yoğun saatlerde hat bayılıyor. Türk Telekom da diğer ISS sağlayıcılara yaptığı uyuzluk ile elini sürmüyor..

Yorumunuz için tesekürler. Bende yoğun saatlerde hatın bayıldığını fark ettım . Malesef farklı bi modem ile deneme şansım yok. Komşularınızdan yardım isteyin diyeceksseniz genelikle yaşlı insanlar ve bazılarında hıç bilgisayar yok bile. Bu yüzden kimseden yardım istemeyemem. Sanırım yenisini almak zorunda kalacağım. Yardımcı oldugunuz için sağolun iyi sosyaler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…