Superonline farklı modem ile bağlantı sağlanır mı?

ynezerberk

Megapat
Merhabalar Turkcell tarafından verilen Huawei cihazı Keenetic Extra ile değiştirmek istiyorum. Anladığım kadarıyla Turkcell kendi cihazları dışında bir cihazla WAN bağlantısına izin vermiyor. Keenetic routerlarda "clone Mac" özelliği var. Sadece MAC adresini değiştirerek internet bağlantısını sağlayabilir miyim? Yoksa Turkcell'in modemine mi kaldık?

Dene olmazsa, Mac change yöntemini dene. Maalesef Turkcell ile alakam 0. bizde 10Mbps+1up kullanan elin oğluyuz. Yayıncılık hayalimiz suya düşüyor. Yani bir ünlüyü şu an kaybediyorlar farkında değiller.

Dene olmazsa, Mac change yöntemini dene. Maalesef Turkcell ile alakam 0. bizde 10Mbps+1up kullanan elin oğluyuz. Yayıncılık hayalimiz suya düşüyor. Yani bir ünlüyü şu an kaybediyorlar farkında değiller.
Daha cihazı almadım bu yüzden deneyemiyorum. Ethernet ile Turkcell modemine bağlayıp kullanmak da istemiyorum. Deneyip başaran varsa ben de deneyeceğim.

Modem bayağı eski çift bant Wi-Fi falan yok. Bir de çeşitli oyun ve servislere bir iki yıldır erişim problemi yaşıyorum. Superonline ile konuştuğumda kendi uçlarında bir sıkıntı olmadığını bende veya oyun serverlarının uzak olmasıyla alakalı sıkıntı olabileceğini söylediler fakat başka operatör ile bağlanınca birkaç problemim çözülmüştü. Şikayetvar'dan irdeleyince modem değişikliği talep ettiler ben de modemden kaynaklı ise en azından düzgün bir şey alıp kullanayım dedim, değişiklik istemedim. Cihaz kalabalığı olmasın diye de 2 router kullanmak istemiyorum zaten Huawei router ile Wi-Fi konusunda pek bir derdim yok 5 GHz olmasa da olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…