deathrayzer61 Decapat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 13:41 #1 Superonline 100 Mbps paketini almayı düşünüyorum. Fiber altyapı bulunduğum bölgede yok, sizce almak hata mı olur?
Superonline 100 Mbps paketini almayı düşünüyorum. Fiber altyapı bulunduğum bölgede yok, sizce almak hata mı olur?
M Scofield Decapat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 507 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 13:46 #3 Hata olmaz fiber alt yapı gelmesi basit değil Superonline veya farklı firmadanda alsanız alt yapı aynı olacak sadece size hizmet veren firma farkı olucak.
Hata olmaz fiber alt yapı gelmesi basit değil Superonline veya farklı firmadanda alsanız alt yapı aynı olacak sadece size hizmet veren firma farkı olucak.
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.721 Makaleler 9 Çözümler 75 Yer İstanbul, Türkiye Cumartesi 13:46 #4 Turkcell Superonline aslında iyi de çok sansürcüler. Şu an hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsunuz?
Turkcell Superonline aslında iyi de çok sansürcüler. Şu an hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsunuz?
deathrayzer61 Decapat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 13:47 #5 KeremEfe dedi: Altyapınız nedir? VDSL mi? Genişletmek için tıkla... evet vdsl. Leon Dayı dedi: Turkcell Superonline aslında iyi de çok sansürcüler. Şu an hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Şuan türk telekom kullanıyorum.
KeremEfe dedi: Altyapınız nedir? VDSL mi? Genişletmek için tıkla... evet vdsl. Leon Dayı dedi: Turkcell Superonline aslında iyi de çok sansürcüler. Şu an hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Şuan türk telekom kullanıyorum.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.834 Çözümler 616 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 13:48 #6 deathrayzer61 dedi: Superonline 100 Mbps paketini almayı düşünüyorum. Fiber altyapı bulunduğum bölgede yok, sizce almak hata mı olur? Genişletmek için tıkla... VDSL altyapı ile mantıklı değil.
deathrayzer61 dedi: Superonline 100 Mbps paketini almayı düşünüyorum. Fiber altyapı bulunduğum bölgede yok, sizce almak hata mı olur? Genişletmek için tıkla... VDSL altyapı ile mantıklı değil.
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.721 Makaleler 9 Çözümler 75 Yer İstanbul, Türkiye Cumartesi 13:48 #7 deathrayzer61 dedi: Şu an Türk Telekom kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom'da kalmanız daha iyi olur illa da değiştirmek istiyorsanız TurkNet.
deathrayzer61 dedi: Şu an Türk Telekom kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom'da kalmanız daha iyi olur illa da değiştirmek istiyorsanız TurkNet.
deathrayzer61 Decapat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 13:49 #8 Einstein dedi: VDSL altyapı ile mantıklı değil. Genişletmek için tıkla... Şuan olan paketimde hızım 30 mbps. Süperonline da aynı fiyata 100 mbps sağlıyor.
Einstein dedi: VDSL altyapı ile mantıklı değil. Genişletmek için tıkla... Şuan olan paketimde hızım 30 mbps. Süperonline da aynı fiyata 100 mbps sağlıyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.834 Çözümler 616 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 13:50 #9 deathrayzer61 dedi: Şu an olan paketimde hızım 30 Mbps. Superonline da aynı fiyata 100 Mbps sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom'dan memnunsanız ve 100 Mbps için makul fiyat sunuyorlarsa bence Türk Telekom'dan devam edin. Superonline önermem.
deathrayzer61 dedi: Şu an olan paketimde hızım 30 Mbps. Superonline da aynı fiyata 100 Mbps sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom'dan memnunsanız ve 100 Mbps için makul fiyat sunuyorlarsa bence Türk Telekom'dan devam edin. Superonline önermem.
deathrayzer61 Decapat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 13:50 #10 Leon Dayı dedi: Türk Telekom'da kalmanız daha iyi olur illa da değiştirmek istiyorsanız TurkNet. Genişletmek için tıkla... Yani süperonline vaat eddiği 100 mbpsyi sağlayamaz mı? Ya da ne kadar hız verir?
Leon Dayı dedi: Türk Telekom'da kalmanız daha iyi olur illa da değiştirmek istiyorsanız TurkNet. Genişletmek için tıkla... Yani süperonline vaat eddiği 100 mbpsyi sağlayamaz mı? Ya da ne kadar hız verir?