CS:GO, lol farketmez her oyunda 120'nin üstüne oluyor sırf bu yüzden gidip ethernet kablosu aldım. Yine bir fayda etmedi 130'un üstünde hep ne yapmalıyım AKK aşmadım bu arada speedtest yaptığımda 25 MS 30 mbps download gösteriyor.
CS:GO, lol farketmez her oyunda 120'nin üstüne oluyor sırf bu yüzden gidip ethernet kablosu aldım. Yine bir fayda etmedi 130'un üstünde hep ne yapmalıyım AKK aşmadım bu arada speedtest yaptığımda 25 MS 30 mbps download gösteriyor.
Ping sorunların da direkt olarak internet servis sağlayıcınıza bağlamayın. Bilgisayarınız da yüklü bir uygulama internetinizi kısabilir pinge sebep olabilir.
Bu sorun ne zaman başladı ?
Gerçekten fiber mi kullanıyorsunuz yok sa ADSL ya da VDSL mi kullanıyorsunuz. Eğer ADSL ya da VDSL kullanıyorsanız bunlar fiber hizmeti değildir. Türk Telekom alt yapısının hizmetidir.
Msconfig ayarlarınıza girip, hizmetler sekmesinden windows öğelerini gizleyerek gereksiz uygulamaların tickini kaldırıp yeniden başlatın.
İndirme yöneticisi programı kullanıyorsanız, bu da crack ile aktif etmişseniz mutlaka kapatın ya da silin.
Örnek; Internet Download Manager sağ altta açıkken az da olsa interneti kısabiliyor.
Son zamanlar da bilgisayarınıza farklı bir kurulum yaptınız mı ?
Başka bir bilgisayarınız var ise, CS:GO yada LOL oyunlarını o bilgisayar da aynı internet sağlayıcı ile oynamayı deneyiniz. Eğer aynı şekil de ping gösteriyorsa sorunu internet servis sağlayıcınıza bağlayabiliriz.
Unutmayın: Eğer Superonline ADSL ya da VDSL kullanıyorsanız, sisteminiz de ping olabilmesi muhtemel bir durumdur. Superonline ADSL ya da VDSL hatlarını fiber olmayan bölgeler de, Türk Telekom alt yapısı üzerinden veriyor. Yani Türk Telekom da ki bir arıza size Superonline olarak yansıyacaktır. Bazen fiber de bile çalışma olunca bir düşüş yaşanabiliyor, bunun için de arayıp sormak lazım yada beklemek lazım.
İnternetinizi tam detaylı bir şekilde belirtin bölgelerdeki çalışmalara bakıp cevaplamaya çalışalım. Tabi ki yine dediğim gibi aynı internet sağlayıcınızı farklı bir bilgisayar ile deneyin.