Superonline, Fiber Kullanıcılarının Hızlarını 1000 Mbps'e Yükseltti!

Konudaki Superonline'ı kötüleyip TurkNet öven mesajları yazanlar hep yeni açılmış ve ilk mesajı bu konuda olan hesaplar, hepsi kare kutunun içinde yazıyor ve cümlenin sonuna nokta koymuyorlar. Moderatörlerin ise bu mesajları silmek yerine benim bu mesajımı silecek olmaları trajikomik.

Konudaki Superonline'ı kötüleyip TurkNet öven mesajları yazanlar hep yeni açılmış ve ilk mesajı bu konuda olan hesaplar, hepsi kare kutunun içinde yazıyor ve cümlenin sonuna nokta koymuyorlar. Moderatörlerin ise bu mesajları silmek yerine benim bu mesajımı silecek olmaları trajikomik.

Evet bunu bende fark ettim.

Evet bunu bende fark ettim.
Raporladım bunu, mesaj olarak da yazdım. Reklam mesajlarını silmek yerine benim mesajımı silip, reklam mesajlarındaki kare kutuyu kaldırıp cümle sonlarına da nokta eklediler. Bu mesajı da farkettikleri gibi silerler hocam. Hatta bana susturma bile verebilirler. 😁

Raporladım bunu, mesaj olarak da yazdım. Reklam mesajlarını silmek yerine benim mesajımı silip, reklam mesajlarındaki kare kutuyu kaldırıp cümle sonuna da nokta eklediler. Bu mesajı da fark ettikleri gibi silerler hocam. Hatta bana susturma bile verebilirler. 😁

Superonline'ın tek sıkıntısı yurt dışı çıkışları ve sansür sorunu.

Fiber. Ki 1000'i geçtim, doğru dürüst 100 bile çekmiyor ne yazık ki. Modemle aramda 10M var 40'ı anca görüyorum. @VolantMito hocam, 1000 Mbps gelmemesine bir çözüm bulabildin mi?

Hoca uygulamadan kampanyayı bulup girin numara istiyor oradan sonra ben yapmadım evde olmadığım için eve geçince deneyip yazacağım.

Yorumlara patladım hepsi neden yeni hesap acaba.

Ayrıca 500 Mbps Superonline kullanıyorum kendi alt yapısı olduğu sürece Superonline en iyisi benim için. Bu ayda 1000 Mbps çok iyi oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı