Farklı bilgisayarda denediniz mi kablolu şekilde yine? Ben de Mersin Mezitli de ikamet ediyorum superonline fiber kullanıcısıyım. Benim internetim çok sıkıntılı ama sizdeki durum benden farklı görünüyor. Bu arada Superonline'nın eve gelen elemanlarının hiçbir sözüne kulak asma, benimde bir sorunum olduğunda evime geldiklerinde sana söyledikleri şu cümlenin birebir aynısının farklı durumdaki versiyonunu söylemişlerdi "Bu durumu bir tek sizde gördüm, hiç şikayet yok bir tek siz sorun yaşıyorsunuz" demişlerdi bana. Ancak binamızdaki asansördeyken kısa muhabbet geçti ve komşularımdan bazılarının ağzını aradım sorun var mı diye, 2 farklı daire sahibiyle konuştum 2'side sıkıntı yaşıyordu aynı benim sorunumdan. 1 tane komşum aynı benim gibi taahhüt bitmesini bekliyormuş bitince direk Türk telekom VDSL bakır altyapılı hizmete geçeceğim dedi, adam illallah etmiş. Bu adam "bu superonline saha çalışanlarını eve kaç defa çağırdım bilmiyorum artık" dedi bana
Eve gelen superonline çalışanlarının bana dediği yalan aklıma geldi sonra bunları duyunca "Bölgenizde bir tek siz sorun yaşıyorsunuz, kimseden şikayet gelmedi"