Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 6 Eylül 2020 #1 Superonline fiberde kendi modemimi kullanabilir miyim?
3 300434 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 4.311 Makaleler 5 Çözümler 44 6 Eylül 2020 #2 Malesef. Anca router -varsa modunda- takabilirsiniz.
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 6 Eylül 2020 #3 300434 dedi: Maalesef. Anca router -varsa modunda- takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Superonline modemine ethernet ile gidiyor diye biliyorum. Onun yerine şu an elimde WAN destekli modemi taksam altyapı geldiğinde çalışmaz mı?
300434 dedi: Maalesef. Anca router -varsa modunda- takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Superonline modemine ethernet ile gidiyor diye biliyorum. Onun yerine şu an elimde WAN destekli modemi taksam altyapı geldiğinde çalışmaz mı?
msvgn Kilopat Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 194 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2020 #4 Patrixcs dedi: Superonline modemine ethernet ile gidiyor diye biliyorum. Onun yerine şu an elimde WAN destekli modemi taksam altyapı geldiğinde çalışmaz mı? Genişletmek için tıkla... Superonline müşterilerine kullanıcı adı ve şifrelerini vermiyor diye biliyorum. Ama farklı sitelerde öğrenme yolları var, o şekilde bilgileri elde edip farklı modemlerle kullanlar olmuş.
Patrixcs dedi: Superonline modemine ethernet ile gidiyor diye biliyorum. Onun yerine şu an elimde WAN destekli modemi taksam altyapı geldiğinde çalışmaz mı? Genişletmek için tıkla... Superonline müşterilerine kullanıcı adı ve şifrelerini vermiyor diye biliyorum. Ama farklı sitelerde öğrenme yolları var, o şekilde bilgileri elde edip farklı modemlerle kullanlar olmuş.