Kozuki_ali Hectopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 516 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #11 Tesla Bobini dedi: 20Mbps internete 179 TL vermek bence mantıklı değil. Netspeed'e bakardım. Genişletmek için tıkla... 10Mbps'ye 160 lira veriyorum başka internet veren yok. T21 dedi: Şehirden uzak yerlerde genelde iyi internet veya altyapı olmuyor. Sokağında altyapı olmadığından emin misin? Sokağında yapılan yeni bina falan varsa onun adresi ile altyapısını sorgula internetten. Genişletmek için tıkla... Lojman yapıldı onda altyapı gözüküyor.
Tesla Bobini dedi: 20Mbps internete 179 TL vermek bence mantıklı değil. Netspeed'e bakardım. Genişletmek için tıkla... 10Mbps'ye 160 lira veriyorum başka internet veren yok. T21 dedi: Şehirden uzak yerlerde genelde iyi internet veya altyapı olmuyor. Sokağında altyapı olmadığından emin misin? Sokağında yapılan yeni bina falan varsa onun adresi ile altyapısını sorgula internetten. Genişletmek için tıkla... Lojman yapıldı onda altyapı gözüküyor.
dodo61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.870 Makaleler 4 Çözümler 32 Yer Türkiye 21 Ocak 2023 #12 Bölgesel kampanyası var ise onları kullanabilirsiniz daha ucuz fiyata geliyor.