Superonline geçmeli miyim?

BaranHB

Centipat
Daha fazla  
Şu an Superonline altyapısı üzerinden Millenicom 100/10Mbps paketini kullanıyorum. Gerek son yaptıkları zamdan dolayı gerekse son altı ayda sürekli hızımın 5Mbit seviyelerine düşmesinden dolayı ISS'yi değiştirmek istiyorum. Taahhüdüm yok bu arada.

Ancak şöyle bir durum var; halihazırda SoL altyapısı kullanıyorum sadece Millenicom'dan Turkcell'e geçiş yapacağım için, şu an yaşadığım hız problemlerini Turkcell'e geçince de yaşar mıyım? Sonuçta altyapı değiştirmeden sadece ISS değiştireceğim. Eğer sorun yaşamaya devam etme ihtimalim varsa boşuna Turkcell'e taahhüt yapmak istemiyorum. Ha eğer şu an yaşadığım sorunlar altyapıdan değil Millenicom'dan kaynaklanıyor ise o zaman içim rahat olur.

Bir diğer sorum da şu; diyelim ki yaşadığım sorunlar altyapı değil Millenicom kaynaklı. Turkcell'e geçmeye karar verdim diyelim kısacası. Önce Millenicom'u iptal ettirip sonra mı Turkcell'e geçeceğim. Yoksa direk Turkcell'i arayıp hat taşıma şeklinde mi geçiş yapacağım? Hangisi daha iyi olur?

* Turkcell'de geçmeyi düşündüğüm paket: 200/20Mbps hız değerleri, bir yıl taahhüt, Wi-Fi 6 modem, 260 TL ( engelli indirimi alacağım için 200 TL civarına düşecek ).

Hocam otomatik geçiş yapabiliyor onlar Turkcell senjn yerine Millenicom'a iptal talebi açıyor sen sadece sana gelen belgeleri imzalayıp yolluyorsun gerisini Turkcell halleder.
Gelelim ilk soruya bence sorun Millenicom'da bende aynı sorunları yaşayıp durduğum için TurkNet'e geçtim GigaFiber kullanacağım umarım en kısa zamanda da.

Ben şöyle düşündüm ; acaba sorun Millenicom'da kullandığım portta mı, belki sıfırdan Turkcell'e başvursam yeni port ile internet verseler daha garanti olmaz mı. Yani hız problemleri falan porttan kaynaklı oluyor mu tam bilgim de yok ama.

Hocam zaten Millenicom da SOL altyapıyı kullanıyor Turkcell Superonline Fiber sanırım pek iyi değil forumda kaç konuda gördüm sıkıntılı biraz. Türk Telekom'un Fiber'i daha iyi anladığım kadarıyla.
TT'nin fiber altyapısı yok hocam. Kablonet ve SoL var sadece.

Turkcell müşteri hizmetlerini aradım. 200/20Mbps hızını alabileceğimi söylediler, modeme kadar siyah uçlu fiber kablosu geliyor şuan da öyle zaten sanırım FTTH altyapısı mevcut.
Paket 1 yıl taahhütlü tercihe göre Wi-Fi 6 modem getirebilirlermiş. Engelli indirimiyle birlikte 195 TL fiyat verdiler.
Sizce geçmeli miyim ? Şuan Millenicom'da yaşadığım hız düşme sorunlarını yaşar mıyım ?

Yani hocam belki Superonline birz daha iyi olabilir.

Ek olarak : Aylık 200 TL'ye taahhütsüz şekilde 500/50 hızında paket alabiliyormuşum. 250 TL kurulum ücreti alıyorlar, taksit olarak faturaya eklenmiş hali 200 TL oluyor. Tek sorun şu bu pakete taahhüt yapılmıyor ve zam dan etkilenir miyim diye düşünüyorum.

Arkadaşlar son olarak şu şekilde karar vereceğim sanırım ;
-500Mb download / 50Mb upload hız değerleri.
-Wi-Fi 6 modem
-Modem ücreti ve kurulum dahil 200 TL fatura
-Taahhüt yok
Kısacası 22 TL modem ücreti ve 250 TL kurulum ücretiyle birlikte aylık faturam 200 TL olacak.

Yorumlarınız olumlu yönde olursa mevcut Millenicom interneti E-Devlet üzerinden iptal edip Turkcell'e geçeceğim.

Son düzenleme:

Evet hocam dediğiniz doğru o şekilde yapabilirsiniz ama kurulum ücreti isteyebilirler kurulum ücreti isterlerse churn yani direk geçiş yapin hocam.

Evet hocam dediğiniz doğru o şekilde yapabilirsiniz ama kurulum ücreti isteyebilirler kurulum ücreti isterlerse churn yani direk geçiş yapin hocam.
Yazdığım pakete geçiş olmuyor sanırım. Önce mevcut aboneliği iptal etmeniz gerek diyorlar, E devlet üzerinden iptal etsem kaç günde internet kesiliyor bilgin var mı ?

Yazdığım pakete geçiş olmuyor sanırım. Önce mevcut aboneliği iptal etmeniz gerek diyorlar, e-Devlet üzerinden iptal etsem kaç günde internet kesiliyor bilgin var mı?

İptalini ne zaman onaylarlarsa o zaman kesilir ama churn direk geçiş kesinti yaşatmıyor öyle olsa iyi olurmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…