Superonline gigabit internet yavaş çalışıyor

KaylaZ

Megapat
YouTube üzerinden 4K 2K veya 1080p video izlerken ok tuşları ile art arda ileri sardığımda 1-2 saniye boyunca video donuyor daha sonra devam ediyor. (yurt dışındaki arkadaşım 100Mbps internet ile 4K videoyu uzunca ileri sardıktan hemen sonra sardığı yerden donmadan, beklemeden devam ediyor) Steam üzerinden bazen 110 Mbps download alırken bazen 60mbpye kadar düşüyor (lokasyon değiştirmek fark ettirmiyor) yeterli hızda, yeterli derecede soğutma sağlanan bir M.2 SSD kullanmama rağmen bu sorun değişmiyor. Daha hızlı farklı M.2 SSD kullandığımda da sorun devam ediyor. YouTube videosunu donmadan izlemek için farklı sekmeden Speedtest açıp öyle ilerletiyorum ancak öyle donmanın önüne geçebiliyorum. Ethernet kablomda sorun yok, modemimde sorun yok, anakartımda sorun yok, driverlar güncel, BIOS güncel. Speedtest üzerinden 940-960 Mbps download alıyorum. GoodbyeDPI açık-kapalı fark etmiyor her zaman aynı sorunu yaşıyorum. Sizce sorun nedir? En kısa sürede kendilerini arayıp durumu onlara da bildireceğim fakat öncesinde denemediğim bir şey kalmasın istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı