Just a Minute Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.345 Çözümler 5 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #1 Modem menüsünde gezindim, yok. Saçma sapan şeyleri engelliyor, normalde YouTube engellememesi lazım diye biliyorum yabancıların tuning videolarını engelliyor bilgisayarda. Nasıl kapanır?
Modem menüsünde gezindim, yok. Saçma sapan şeyleri engelliyor, normalde YouTube engellememesi lazım diye biliyorum yabancıların tuning videolarını engelliyor bilgisayarda. Nasıl kapanır?
Çözüm LOTR Manyağı 16 Nisan 2022 "GUVENLI IPTAL" yazıp 2500'a kayıtlı cep telefonundan mesaj atmanız gerekiyor. Yani en azından Türkcell sitesinde böyle yazıyor. Deneyebilirsiniz.
"GUVENLI IPTAL" yazıp 2500'a kayıtlı cep telefonundan mesaj atmanız gerekiyor. Yani en azından Türkcell sitesinde böyle yazıyor. Deneyebilirsiniz.
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 16 Nisan 2022 #2 "GUVENLI IPTAL" yazıp 2500'a kayıtlı cep telefonundan mesaj atmanız gerekiyor. Yani en azından Türkcell sitesinde böyle yazıyor. Deneyebilirsiniz. Artı 1 Eksi Çözüm
"GUVENLI IPTAL" yazıp 2500'a kayıtlı cep telefonundan mesaj atmanız gerekiyor. Yani en azından Türkcell sitesinde böyle yazıyor. Deneyebilirsiniz.
KS KS Just a Minute Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.345 Çözümler 5 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #3 LOTR Manyağı dedi: "GUVENLI IPTAL" yazıp 2500'a kayıtlı cep telefonundan mesaj atmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Artı 0 Eksi
LOTR Manyağı dedi: "GUVENLI IPTAL" yazıp 2500'a kayıtlı cep telefonundan mesaj atmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.