Superonline hız düşme problemi

Makaleler
6
Merhabalar öncelikle. 2012'den beri Superonline fiber kullanıcısıyım ve indirme yaparken hızım düşmezdi ve rahat rahat internetten video izlerdim veya Instagram gibi uygulamalarda gezinirdim fakat şu an şu an dediğimde son 1 yıldır böyle sanırım herhangi bir indirme yaparken internet üzerinden ne video izleyebiliyorum ne başka bir sosyal medya uygulamasını kullanabiliyorum. Mesela Steam'den bir oyunu saniyede 3 MB ile indirirken aynı anda Twitch'ten yayın izleyemiyorum. Bu şu an herkeste mi, böyle yoksa sorun ben de mi, öğrenmek için yazdım.
paketim 24 Mbps download 5 Mbps upload.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Wİ-Fi olanında bu sıkıntı yoksa ethernetle sabit (kabloluda) bu sıkıntı varsa, PC'nin ethernet kartına girinceye kadar olan oksitlenen veya gevşeyen geçme bağlantılar (ethernet kablosunun bağlantı portları olan LAN portları buna dahildir) yerleriyle ilgili olabilir, Wİ-Fİ ile kullanılan bir laptopta ayni yavaşlama, onun Wİ-Fİ kartı bağlantılarındaki bir sıkıntıyla ilgilidir. Yine bu sıkıntı kablolu ve kablosuz olan her iki internet erişiminde varsa, telefon hattından itibaren tüm bağlantıları iyice gözden geçirip onları sıkı takmayla, gevşek bağlantıları ortadan kaldırmayla geçebilir, bu indirme hızı biraz artabilir, diğer işlemlerin yapılması esnasında yavaşlamalar azalabilir. Download hızı olarak kablosuzda 24 mbps'i almanız, sağlıklı bağlanan ara hatlarla mutlaka mümkün olmalıdır ve bu indirmeler esnasında diğer işlemlerin aslında çok yavaşlamaması gerekir. Sıkıntınız bu ara bağlantılarla ilgili değilse internet servis sağlayıcınızla bu sıkıntıyı mutlaka görüşün. Kolay gelsin.

Wi-Fi'de de sıkıntı oluyor ethernetle bağlandığımda da. Sanırım Superonline ile ilgili ama bunun için aradığımda işte indirdiğiniz serverdan falandır diye zırvaladılar ben de uğraşmak istemedim. Bir şey indirirken indirmeyi 1.5MB'de sınırlayarak indiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…