Superonline hız sorunu

getthisdone7

Centipat
Superonline bu paketi kullanıyorum. 109.90TL

Şimdi aldığım hız da bu şekilde:
Bu "SPDNET Telekomünikasyon" sunucusunu seçince.

Bu da "Turkcell" sunucusunu seçince.

Şimdi bu Korona dolayısıyla da internet hızlarını 50Mbps falan yapacağız gibi duyumlar almıştım emin değilim. Bu ikisi arasındaki fark neden? Benim için hangisi doğru? Yani ben 68Mbps'ye kadar alabiliyorum fakat hızım 6.5mb/s veya 6.8mb/s değil.

Örneğin indirme hızı böyle Steam'de.
Eğer 35Mbps ise ben neden 42Mbps gibi bir hız alıyorum? Eğer 65Mbps civarı ise neden ben 42Mbps gibi bir hız alıyorum? Gibi sorular doğuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fark ettiyseniz internetiniz Mbps indirme yerinde ise MB/s yazıyor. Mbps ile MB/s farklı şeyler internet değerleriniz gayet normal. Speedtest'te de belirttiğiniz gibi sunucuda hatalar meydana gelebiliyor onlara da fazla takılmamak lazım,
Bir de konuyla alakası yok ancak binanızın altyapı desteği var mı? Var ise şu tarifelere göz atmanızı öneririm.

Son düzenleme:
Fiber kullanıyorum direk "ont" modem ve "hg255s" router ile. Sıkıntı şu Türkcell TV de pakette mevcut. Normal fiyatı bu değil ben de biliyorum. xD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…