Superonline Hız Sorunu

grkm_kc1

Kilopat
Türk Telekom abonesiydim, yeni uygulama getireceklerini duyunca interneti değiştirmeye karar verdim. Superonline 66 Mbps falan verebiliriz diyordu, çat patlasın sabit olsun diye 50 dedi. Ben de tamam dedim, fiyatı falan konuştuk. Bugün bağlandı 800 Kbps ile indiriyorum. Eski internetimde hız
testi yapınca en azından 24 Mbps görüyordum. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet sağlayıcınıızın müşteri hizmetleriyle konuşun 50 mgbt için çok düşük bir hız en iyi çözüm bu
Bir de AKK kalktığı için hızları hep düşürdüler buna da dikkat edin ben 25 mgbt alıyordum 15 e çekmişler aradım kem küm ettiler çok rahatsız edici bir durum. (Modeminizi de açıp kapatın reset edin belki bir değişiklik olur)

Reset atmam bişi degiştirmedi 3 kere reset attım
Benden size çözüm çıkmaz ama dediğim gibi turkcelle bir konuşun durum hakkında bu konularda duyarlıdırlar bir turkcell superonline kullanıcısı olarak biliyorum .

saol un teşekkürler pazartesi bu sorunu halletmeye bizzat turkcell e gidecegim tekrardan teşekkürler .

saol un teşekkürler pazartesi bu sorunu halletmeye bizzat turkcell e gidecegim tekrardan teşekkürler .
Aslında Gitmeye pek lüzum yok arasanız gelirler ve daha iyi olur o şekilde
0532 532 0000 superonline tel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…