Superonline hızı düştü

wolff

Kilopat
Daha fazla  
Herkese selam. 3 gündür kafayı yemek üzereyim 50 Mbps paketim. Sorunsuz bire şekilde kullanıyordum ama birdenbire hızım 6 Mbps dow. 0,20 Mbps upl.'a düştü. Pingim de aynı orantıda çok yüksek. 3 günde 3 defa arıza kaydı oluşturuldu ama sonuç yok. Ne yapmam gerek bir yardımcı olur musunuz?

DSL senkronizasyon durumu:
Yukarı.
Bağlantı durumu:
Showtime.
Yukarı akım hattı hızı (kbit/s):
223.
Aşağı akım hattı hızı (kbit/s):
7575.
Maksimum yukarı akım hızı (kbit/s):
345.
Maksimum aşağı akım hızı (kbit/s):
9924.
Yukarı akım gürültü güvenliği katsayısı (dB):
8.5
Aşağı akım gürültü güvenliği katsayısı (dB):
8
Yukarı akım aralık derinliği:
1
Aşağı akım aralık derinliği:
1
Hat standardı:
VDSL.
Yukarı akım hat zayıflaması (dB):
37.3
Aşağı akım hat zayıflaması (dB):
18.9
Yukarı akım çıkış gücü (dbm):
1.1
Aşağı akım çıkış gücü (dbm):
14.
Kanal türü:
Hızlı.

Arıza kaydı yazdırıp teknik ekipler gelmeden yapabileceğiniz bişey yok. Hat değerleriniz çok kötü duruma gelmiş bi yerde bağlantıda sorun var.

Müşteri hizmetlerini arayıp bilgi almayı dene. Başkasına internet bağlamak için seni başka porta geçirmiş olabilirler.

Müşteri hizmetlerini arayıp bilgi almayı dene. Başkasına internet bağlamak için seni başka porta geçirmiş olabilirler.
Port arızası diye kayıt açtırdım bu sefer hocam.Bakalım yine bina girişine kadar kontrol ettik sorun yok demezler umarım.

Port arızası diye kayıt açtırdım bu sefer hocam.Bakalım yine bina girişine kadar kontrol ettik sorun yok demezler umarım.
Son çare bunları derlerse şikayet edip direkt iptal ettireceksin. internetinin %50sinden fazlasını alamıyorsun çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…